Ahojky všichni. Prosím, kdo mi poradí, jak napsat gratulaci ke svatbě? Díky moc.
Ahojky všichni. Prosím, kdo mi poradí, jak napsat gratulaci ke svatbě? Díky moc.
Have a look here for some ideas:
Američanka a „have a look“? No fuj
proč „Američanka a "have a look“ fuj? To je sice hezký, ale tu svatebni gratulaci mi ještě nikdo nenapsal. Díky. :o
have a look pouzivaji britove…v USA se pouziva take a look…
Dik grebi, tu vlajku tam nemas jen tak
odkud jste to zjistili, pánové? díval jsem se do svého slovníku (MED) a take a look od have a look z hledisska různých angličtin odlišený nemají
to seqwence: jj taky prefuruju AmE …jinak ani newim z kama to znam…asi z filmu.....jinak je treba taky „take a shower“ a „have a shower“
Pride: Protože to znamená totéž, jen britové preferují have (a look, bath, a shower) a američané take (a look, a bath, a shower).
Grebi: AmE rules
OK, díky za odpovědi, amerikáni
Ahojky amerikáni. Hezky a užitečně se bavíte, ale to přání mi ještě nikdo nenapsal!!! Prosím nebo už budou rozvedený, než to pošlu. Díky.
americanka ti tam poslala jakysi odkaz …jinak nemam tuseni jak napsat nějaké to přání…
Sorry – I didn't check back here – I've been living in Europe for so long now that my English has become a mongrel of British and American. I use British expressions quite often now…a neřeším to
@IM – ten link jsem tam dala, abyste mohla se podivat a vzit odsad neco…
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.