Help for English

svatebni přání

Ahojky všichni. Prosím, kdo mi poradí, jak napsat gratulaci ke svatbě? Díky moc.

Američanka a „have a look“? No fuj :-D :-D

proč „Američanka a "have a look“ fuj? To je sice hezký, ale tu svatebni gratulaci mi ještě nikdo nenapsal. Díky. :o

have a look pouzivaji britove…v USA se pouziva take a look…

Dik grebi, tu vlajku tam nemas jen tak :-) :-D

odkud jste to zjistili, pánové? díval jsem se do svého slovníku (MED) a take a look od have a look z hledisska různých angličtin odlišený nemají :?

to seqwence: jj taky prefuruju AmE :-D …jinak ani newim z kama to znam…asi z filmu.....jinak je treba taky „take a shower“ a „have a shower“

Pride: Protože to znamená totéž, jen britové preferují have (a look, bath, a shower) a američané take (a look, a bath, a shower).

Grebi: AmE rules :-D

OK, díky za odpovědi, amerikáni :-)

Ahojky amerikáni. Hezky a užitečně se bavíte, ale to přání mi ještě nikdo nenapsal!!! Prosím nebo už budou rozvedený, než to pošlu. Díky.

americanka ti tam poslala jakysi odkaz :-) …jinak nemam tuseni jak napsat nějaké to přání…

Sorry – I didn't check back here – I've been living in Europe for so long now that my English has become a mongrel of British and American. I use British expressions quite often now…a neřeším to 8-)

@IM – ten link jsem tam dala, abyste mohla se podivat a vzit odsad neco…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.