Tak co, přiznejte se, komu zbývá poslední otázka k bingu?
Komentáře k článku: Soutěž o seriál DAWSON'S CREEK
Re:
Jo, zítra se uvidí.
mám takovej pocit, že já to rozhodně nebudu!
sice opat ziadny zasah ale otazka ma dnes potesila..
s vlasmi vyzera trochu inak, ale crty tvare tam rozhodne su
Já zatím jen tři zásahy Ale je to skvělá soutěž
Já mám zatím jen dva zásahy ale nevadí.
taky zatím jen tři
Už je mi jasné, že to své bingo tak rychle neodškrtám
taky UŽ mám tři
Re:
Taky už mám třetí zásah. Stále si držím slušnou 50 procentní úspěšnost…
taky teprve 3
Vidíte
Tak ono to s tím BINGEM po sedmé otázce nebude zase tak žhavé… takže myslím ještě nemusíte nic vzdávat. Teď to teprve začne být napínavé.
Po sedmé otázce stále jen 2 zásahy…
Otázka pro Randoma
Random: Vždycky se vyžíváš v počítání všeho možného… chci se zeptat, jaká je pravděpodobnost, aby člověk měl „bingo“ hned sedmý den, a jaká je pro osmý den, devátý, desátý? Jen tak pro zajímavost.
Otázka pro Randoma
Random: Vždycky se vyžíváš v počítání všeho možného… chci se zeptat, jaká je pravděpodobnost, aby člověk měl „bingo“ hned sedmý den, a jaká je pro osmý den, devátý, desátý? Jen tak pro zajímavost.
Re: Otázka pro Randoma
Aj mňa Random zaujal tým počítaním. Navyše číslo 128 sa skladá z čísel 1,2,8. No, ak budete naďalej triafať vedľa, tak pravdepodobnosť toho, že vyhrám práve ja, veľká určite nie je. Ale dnes ste vybrali dobrú otázku, len tak ďalej a čoskoro pošlem „Bingo-správu“
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.