super serial ..skoda ze jedu 14. na hory tak se asi nezucastnim
Komentáře k článku: Soutěž o seriál THE IT CROWD
super serial ..skoda ze jedu 14. na hory tak se asi nezucastnim
sakra
som tu len pol roka a 16 mi zacina skola
registrace
Dobrý den, mám ve svém profilu v datu registrace samé nuly, nevíte, co to znamená? Děkuji za odpověď.
registrace
Dobrý den, mám ve svém profilu v datu registrace samé nuly, nevíte, co to znamená? Děkuji za odpověď.
Re: registrace
To je proto, že už jste s námi hodně HODNĚ dlouho. Takže žádné strachy.
registrace
Re: registrace
Jste asi ‚nejstarší‘ aktivní uživatelkou našich stránek, pozná se to i podle čísla uživatele. Máte č. 11, nikdo s nižším číslem, snad kromě autorů, sem nechodí.
Jé, další soutěž? Tak tentokrát si budu brousit zuby na druhou nebo třetí cenu, na první ještě nemám odslouženo
Jé, další soutěž? Tak tentokrát si budu brousit zuby na druhou nebo třetí cenu, na první ještě nemám odslouženo
Re:
Ale i ta by byla pěkná, ne?
Re:
Ale i ta by byla pěkná, ne?
Re: Re:
No samozřejmě Už se těším
tak o tuhle soutěž přijdu protože 17. odjíždím do Londýna,no ale tak za to to stojí
Zajímalo by mě, jestli jsou tam opravdu anglické titulky, někde jsem četl, že se jedna o tzv. sheet titulky. Snad jsem si to nespletl s jiným seriálem.
Zajímalo by mě, jestli jsou tam opravdu anglické titulky, někde jsem četl, že se jedna o tzv. sheet titulky. Snad jsem si to nespletl s jiným seriálem.
Re:
Já mám tu první sezónu, a tam titulky jsou. Ten balík s oběma sezónami jsem nerozdělával, ale na krabičce to píšou.
takže když to bude rok až za měsíc, tak mám s hlavní cenou smůlu? škoda
takže když to bude rok až za měsíc, tak mám s hlavní cenou smůlu? škoda
Re:
Ano, bohužel ano. Ale na vás pořád ještě zbývají 2. a 3. cena. To taky není k zahození, ne? Prostě jsem v této soutěži výjimečně chtěl, aby byli nějak zvýhodněni ti skalní, kteří tu s námi jsou už dlouho. Neberte si to osobně, vás si taky nesmírně vážíme.
tak o tuhle soutěž přijdu protože 17. odjíždím do Londýna,no ale tak za to to stojí
Re:
A tam nebudete mít přístup k internetu?
Re:
Ano, bohužel ano. Ale na vás pořád ještě zbývají 2. a 3. cena. To taky není k zahození, ne? Prostě jsem v této soutěži výjimečně chtěl, aby byli nějak zvýhodněni ti skalní, kteří tu s námi jsou už dlouho. Neberte si to osobně, vás si taky nesmírně vážíme.
Re: Re:
To jsem docela rád, doufám, že bude vysoká šance
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.