Nahrávky se vždy budou týkat One Tree Hill? Nemůžu vůbec pochytit prostředek nahrávky č.2
Komentáře k článku: Soutěž o seriál ONE TREE HILL
Nahrávky se vždy budou týkat One Tree Hill? Nemůžu vůbec pochytit prostředek nahrávky č.2
Re:
Nahrávky jsou všechny přímo ze seriálu, samozřejmě.
Re:
Nahrávky jsou všechny přímo ze seriálu, samozřejmě.
Re: Re:
Achjo, kdybych aspoň věděl, z kterého je to dílu
Re: Re:
Achjo, kdybych aspoň věděl, z kterého je to dílu
Re: Re: Re:
Hehe, nojo, to by si to pak mohl člověk najít v titulkách, co? Taky jsem na to právě myslel, když jsem tu soutěž připravoval.
Re: Re: Re:
Hehe, nojo, to by si to pak mohl člověk najít v titulkách, co? Taky jsem na to právě myslel, když jsem tu soutěž připravoval.
Re: Re: Re: Re:
Přesně tak, nebo transcriptu
Konečně to mám sice mi to zabralo celý odpoledne, ale nevadí. uff
Konečně to mám sice mi to zabralo celý odpoledne, ale nevadí. uff
Re:
Gratuluju.
otázky B
no,nahrávky jsou pro mě docela výzva,ale asi se nakonec „zbaběle“ uchýlím k jistotě v podobě otázek A a béčkové otázky si jenom překontroluju sama pro sebe
Nahrávky
Já jsem si myslel, že už vcelku rozumím, ale tohle mi teda fakt lehce snížilo sebevědomí Některá slova rozeznám, snažím se chytat, ale celkově to ke mně nějak nedolehne…
Budete zase všechny nahrávky zpětně uveřejňovat v závěrečném
vyhodnocení třeba se skrytým textem?
Aby si tam potom měl člověk možnost znovu vyzkoušet, co slyší a potom se
teprve chytnout za hlavu, co že to mělo být…
Nahrávky
Já jsem si myslel, že už vcelku rozumím, ale tohle mi teda fakt lehce snížilo sebevědomí Některá slova rozeznám, snažím se chytat, ale celkově to ke mně nějak nedolehne…
Budete zase všechny nahrávky zpětně uveřejňovat v závěrečném vyhodnocení třeba se skrytým textem?
Aby si tam potom měl člověk možnost znovu vyzkoušet, co slyší a potom se teprve chytnout za hlavu, co že to mělo být…
Re: Nahrávky
Ano, v závěrečném vyhodnocení budou i nahrávky.
béčka
Aha tak to já se zase zúčastním asi skupiny B! Vypadá to, že tady by mohla být docela velká šance:)
Listening no. 3
Tak dnešní listening brnkačka oproti včerejšímu.
mám takový dotaz čistě pro zajímavost.. Vy jste, Pane Víte, sám tento seriál sledoval/sledujete?
Listening no. 3
Tak dnešní listening brnkačka oproti včerejšímu.
Re: Listening no. 3
Tj, dneska jsem to věděl hnedka
mám takový dotaz čistě pro zajímavost.. Vy jste, Pane Víte, sám tento seriál sledoval/sledujete?
Re:
jj, mám doma všech pět dosud vydaných sezón. A těším se v létě na pokračování.
Jo, já a seriály…
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.