I can escape from yesterday…:-)but the song is interesting, typical for this band…thanks
Komentáře k článku: "Yesterday" by Escape from Earth
I can escape from yesterday…:-)but the song is interesting, typical for this band…thanks
Děkuji za tuto písničku, vážně pěkná. To moje skóre tak pěkné nebylo (50%):/ Jedna drobnost – nejspíš ve všech vyhodnoceních je napsáno místo ostatních uživatelů „otatních“…
Jééhéé
100 napoprvé ;oP
Sry za OT
Mohu se zeptat co znamená tohle:
somebody is fun to be around
Něco jakože Když je poblíž, je sranda? :
Sry za OT
Mohu se zeptat co znamená tohle:
somebody is fun to be aroundNěco jakože Když je poblíž, je sranda? :
Re: Sry za OT
znamená to, že „je s ním sranda“.
Jak prosím přeložit: Who did Barack Obama beat in the 2008 Democratic presidential primaries?
Koho Barrack Obama porazil v prezidentských volbách v roce 2008?
1 chybka, ale na to, že tu písničku znám tak to mělo být 100%
Chtěl bych se zeptat, jestli se vazba „Co bys chtěl vrátit zpět?“ běžně překládá tak, jak je uvedeno v textu nebo je to spíš nějaká básnická forma.
Chtěl bych se zeptat, jestli se vazba „Co bys chtěl vrátit zpět?“ běžně překládá tak, jak je uvedeno v textu nebo je to spíš nějaká básnická forma.
Re:
REACH TO sth – natahovat se po něčem, když přidáte BACK, tak jakoby natahujete ruku k něčemu, co bylo v minulosti.
Proto jsem to přeložil takhle.
43% ach jo, ty poslechy to ej peklo, by chtělo pilovat! Jak často bych měla poslouchat různé poslechy, aby se zlepšovala!!?
43% ach jo, ty poslechy to ej peklo, by chtělo pilovat! Jak často bych měla poslouchat různé poslechy, aby se zlepšovala!!?
Re:
Co nejčastěji.
Krásné
Tak tahle písnička se mi moc líbí, pouštím si ji každý den a ten překlad přstě vystihuje to, jak se cítím ale fakt jte to dobře vybral
1 chybička nějak jsem si tam pořád nemohl dosadit to fall
no, tak tahle je moc krásná
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.