Help for English

Language Lab,Smart Tests

Nevím, jestli vám rozumím, ale v balíčku LL je i samostatné okno LL dictionary, nemusíte rozbalovat celý program LL, ale máte nainstalovaný slovníček, stejně tak jako hru Ten Little Indians.Já osobně slovníček LL používám velmi často.

:oops: :oops: :oops: čo si mám o sebe myslieť …
Samozrejme, ja som slovník vždy spúšťal priamo z LL a tam to funguje tak ako som popísal. Ďakujem za upozornenie.

Marku,muzete nastinit co bude v novem LL?Hlavne bych tam uvital namluvene fraze,vazby.To nikde neni a ty slova zni uplne jinak nez samostatne.Taky pridavani poznamek,prikla­dovych vet ke slovickum by bylo fajn(ono to jde i ted ale jen do vlastnich lekci).Nejaka historie zkouseni atd.No a kdy by to tak mohlo byt hotovo?Zrovna se poohlizim po nejakem vhodnem slovniku,ktery by me dokazal i vyzkouset a po zkusenostech s

Kdy by to mohlo být hotovo – to se neodvažuji tvrdit. Nepracuji na tom sám, časově to nemám pod kontrolou vůbec. Takže uvidíme.

Co všechno bude obsahovat, to zatím prozrazovat taky nebudu. Větší komfort, větší možnosti. Asi tak. :-) Více podrobností dodám časem.

e-boy:
ty poznámky si tam přeci můžete přidávat i teď. Stačí vybrat slovíčko v LL, kliknout na upravit a do políčka vysvětlení si tam tu svojí poznámku připsat.

S těmi příkladovými větami je to skvělý nápad, ale obávám se, že dosti problematicky udělatelný, vzhledem k tomu kolik tisíc slovíček to obsahuje…

Leda tam generovat odkazy na výkladové slovníky. :)

Úplně ideální by stejně bylo, kdyby každé slovíčko obsahovalo obsáhlý výklad ala Roman Svozílek. :-D :-) :oops:

Asi nikdy jsem se na žádný software tak netěšil. Už se fakt nemůžu dočkat. :oops:

Ano,ja vim,ze jde pridavat poznamky,ale ne do slovniku,jen do lekci a jak to mam potom najit?Ty vety by si tam kazdy mohl pridat sam,klidne z Romanova vykladu,slovniku apod.,pripadne i se zvukem.Na tu zvukovou stranku bych fakt kladl duraz – treba i zkouseni vet nebo frazi.Taky se tesim,ale kdy to bude?Mesic,dva?

Mám oba programy, LL i ST. Dočetl jsem se zde o připravované nové verzi LL. Mám jeden návrh. Na hlavní obrazovce programu je dostupný filtr. Mě by se například hodilo, vytvářet si vlastní položky tohoto filtru. Pokud to v něm jde již teď, tak prosím o radu jak na to. Díky

Bohužel to nejde, tedy můžete tam psát cokoliv, ale ve filtru to napevno nezůstane.

V nové verzi to bude úplně jinak.

Bude mozne v nove verzi LL pouzivat uzivatelske lekce vytvorene ve stare verzi?Uz vite aspon priblizny termin?

Nějaký způsob importu určitě vymyslíme.
Termín přibližný víme, ale radši zatím nesdělíme. :-)

Apple marketing :-)

Já už se moc těším, i když LL v takové podobě v jaké je, je také super. Díky mé jedné chybě jsem si slovníček spravila, že je ještě lepší, přibyly mi obrázky, tuším, že pro uživatele to bude příjemné překvapení.
Kdybyste potřeboval otestovat, jsem tu. :-D
Ach jak ráda bych Vás popohnala, nemůžu se dočkat. ale vím, že to není jednoduché, tak budu trpělivá.

Apple marketing :-)

Já bych se přimluvil za to, aby před instalací byla přidána možnost, co chceme všechno nainstalovat. Například nepotřebuju mít nainstalované nové lekce, používám výhradně jen ty, které jsem si sám vytvořil. Důvodem není to, že by se mi nelíbily, ale spíš to, že se novou slovní zásobu učím především z kontextu.

Jeste nic?Ja myslel,ze k novemu skolnimu roku uz to bude…

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.