Super, už se těším Koukal jsem na tenhle seriál na Amazonu a není ani drahý. Takže v případě, že nevyhraju, objednám si ho k narozkám.
Komentáře k článku: Soutěž o seriál GOSSIP GIRL na DVD
Super, už se těším Koukal jsem na tenhle seriál na Amazonu a není ani drahý. Takže v případě, že nevyhraju, objednám si ho k narozkám.
Jéé super! tenhle seriál mám moc ráda.
Tady už je to skoro jak na běžícím pásu! Jedna soutěž skončí a druhá
hned začíná! (ne že by mi to vadilo! )
wow…sice to zas nevyhraju, ale za pokus to stoji. Uz se moc tesim
super, tenhle seriál je skvělej!
Ach jo, zase seriál…
Tak si zase nezasoutěžím.
Přijde mi, že poměr seriálů vůči třeba knihám, je tak 1 ku deseti.
Chápu, že takové soutěže jsou asi nejúspěšnější, protože většina lidí kouká nejradši (pasivně) na televizi a k nějakému biflování z učebnic má třeba i odpor, ale pro mě osobně nesahá nějaký seriál nějaké třeba učebnici gramatiky, či dobrému výkladovému slovníku ani po kotníky.
Byl bych pro, kdyby byly jako ceny soutěží – zábavné (audio CD, seriály) a naučné alespoň trochu v rovnováze.
Že jsou seriály také přínosné pro angličtinu nikomu neberu, ale kniha je prostě kniha.
Být tu soutěž třeba o Practical English Usage, nebo třeba Advanced Learner's Dictionary tak je to fakt trochu jiné kafe a rád bych se zúčastnil.
Ach jo, zase seriál…
Chápu, že takové soutěže jsou asi nejúspěšnější, protože většina lidí kouká nejradši (pasivně) na televizi a k nějakému biflování z učebnic má třeba i odpor, ale pro mě osobně nesahá nějaký seriál nějaké třeba učebnici gramatiky, či dobrému výkladovému slovníku ani po kotníky.
Byl bych pro, kdyby byly jako ceny soutěží – zábavné (audio CD, seriály) a naučné alespoň trochu v rovnováze.
Že jsou seriály také přínosné pro angličtinu nikomu neberu, ale kniha je prostě kniha.
Být tu soutěž třeba o Practical English Usage, nebo třeba Advanced Learner's Dictionary tak je to fakt trochu jiné kafe a rád bych se zúčastnil.
Re: Ach jo, zase seriál…
Soutěže o jiné věci samozřejmě budou také.
Seriály děláme z několika důvodů – 1) to lidi baví, nejen na ně koukat, ale i o ně soutěžit – musí hledat na anglických stránkách věnovaných těm seriálům, skouknout klipy v angličtině apod. 2) jsou atraktivnější soutěže o věci, které se u nás neprodávají, 3) PEU a Advanced dictionaries tu propaguji snad co ty stránky existují. Už by je měl každý mít!
Ale připomínku beru. Budem se snažit.
Ach jo, zase seriál…
JO a ještě jedna věc… na učebnice a slovníky si neumím tak vyhrát s upoutávkovými bannery…
JO a ještě jedna věc… na učebnice a slovníky si neumím tak vyhrát s upoutávkovými bannery…
Re: Re: Ach jo, zase seriál…
tak ho můžete zadat taky jako minisoutěž
Ty „přepadovky“ o víkendech určitě mají své příznivce, obzvlášť,
když má zase pršet
Re: Re: Ach jo, zase seriál…
tak ho můžete zadat taky jako minisoutěž
Ty „přepadovky“ o víkendech určitě mají své příznivce, obzvlášť, když má zase pršet
Re: Re: Re: Ach jo, zase seriál…
Myslíte zadat banner jako soutěž? Ale to mě baví…
Re: Re: Re: Ach jo, zase seriál…
Myslíte zadat banner jako soutěž? Ale to mě baví…
Re: Re: Re: Re: Ach jo, zase seriál…
No jasně
Re: Re:
Jj take se dobrovolne vzdavam . Tohle neni salek me kavy.
Také se nezúčastním, protože od středy odpoledne do pondělí odpoledně nebudu mít přístup na internet, takže zlatíčka, máte šanci!!!
Také se nepřidám. Dnes mi dorazil Little Britain, tak se budu kochat a dám příležitost jiným
No, myslím, že dnes Vaše ikonka bude přesně vystihovat Váš výraz
u sledování tohoto seriálu.
Přeji Vám mnoho funny chvil.
jupiii
toto je môj najoblubenejší serial, prave som si dala do googlu nech mi nájde anglicke titulky k nemu, lebo by som sa chcela učiť aj angličtinu a spojit tak príjemné s užitočným.....no a našlo mi hned tuto suťaž…nie že by som tuto stránku nepoznala, som tu zaregistrovaná už dlho…ale touto suťažou ste mi urobili radosť:))) dufam že vyhraam:))))
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.