Help for English

Výsledky soutěže o seriál GOSSIP GIRL

Komentáře k článku: Výsledky soutěže o seriál GOSSIP GIRL

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 15 lety

Re: Zvědavá

Na prázdniny budou celkem dvě soutěže. Jedna bude stejná jako loni, napsat o zkušenostech z prázdnin z jazykových pobytů, kurzů apod. Druhá soutěž bude foto soutěž – zaslat fotku z anglicky mluvící země. Ceny budou snad taky lákavé. :-) O tom ale více 1. července.

Re: Re: Zvědavá

No, tak to je pro mne pasé, protože mi zatím nehrozí, že bych mohla opustit hranice svého města. Ale zase je to přínosné, protože strašně ráda čtu různé cestopisy a zážitky, takže se určitě budu bavit. Za soutěže díky. Vaše nápady jsou ohromující. Kdyby ještě šlo dodatečně odměnit toho, kdo do soutěže přispěl, určitě bych hlasovala pro Honyka. Jeho výlet do Hastingsu byl perfektní. I jeho odkaz na fotografie, Rozhodně jsem se kochala při prohlížení místa, kam se asi zatím nemohu dostat a zároveň je to velký impuls při výběru případné dovolené.

gratulace

gratuluju výhercům, tomu tajnému už předem. :-)
Škoda, chyběl mi čas, nestihla jsem odeslat, šance byla překvapivě velká :shock: …ale beztak jsem 5. a 7.ot blbě :oops:

uuups, u 1.otazky mela byt jen krestni jmena, jsem to pekne prehlidla :oops: :-D

rodina

Čo ak má rodinka 5 členov a každý regulárne súťažil sám za seba. Rovnaké odpovede, rovnaké chyby … :?: Ak by identické odpovede boli správne, uznal by ste to ? Aby som vedel pre budúcnosť, my sme štyria … :-D :-D :-D

Pochopitelně blahopřeji vítězce a přeji též pěkné, jen mírně oblačné, prázdniny. Už teď jsem ale zvědavý :shock: , kdo se ozve, jako další výherce, skutečně zajímavý závěr soutěže pane Vít :-D

Re: Zvědavá

Na prázdniny budou celkem dvě soutěže. Jedna bude stejná jako loni, napsat o zkušenostech z prázdnin z jazykových pobytů, kurzů apod. Druhá soutěž bude foto soutěž – zaslat fotku z anglicky mluvící země. Ceny budou snad taky lákavé. :-) O tom ale více 1. července.

tak ja fotim velmi rada … aj ked je to len nedavna zabavka … mam peknu fotku z monaka a nasla som si ze „monako – oficialny jazyk: francúzština, ANGLIČTINA, taliančina“ .. počíta sa to? .. viem že ste mali asi na mysli skôr GB, Írsko, USA … ale aj tak :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lenka vložený před 15 lety

tak ja fotim velmi rada … aj ked je to len nedavna zabavka … mam peknu fotku z monaka a nasla som si ze „monako – oficialny jazyk: francúzština, ANGLIČTINA, taliančina“ .. počíta sa to? .. viem že ste mali asi na mysli skôr GB, Írsko, USA … ale aj tak :)

Re: Re: Re: Zvědavá

Já si myslím, že všude, kde se domluvíte anglicky, aspoň podle minulých soutěží. Vaše fotografie z Monaka by mohly být opravdu zajímavé. Nebojte, určitě se domluvíte po vyhlášení soutěží.

Defaultní ikona uživatele
ikona neznámého pohlaví Jirka
Odkaz na příspěvek Příspěvek od pece vložený před 15 lety

rodina

Čo ak má rodinka 5 členov a každý regulárne súťažil sám za seba. Rovnaké odpovede, rovnaké chyby … :?: Ak by identické odpovede boli správne, uznal by ste to ? Aby som vedel pre budúcnosť, my sme štyria … :-D :-D :-D

Re: rodina

BAN

Odkaz na příspěvek Příspěvek od pece vložený před 15 lety

rodina

Když bude soutěžit každý za sebe, jak pak mohou mít stejné odpovědi a stejné chyby? Kdyby se odpovídalo výběrem z možností a/b/c nebo ano/ne, potom by stejné být mohly, ale pokud jsou to otevřené otázky? Asi Vás nějak nechápu.

Není to soutěž o to, kdo má větší rodinu a kdo nám tedy pošle více „hlasů“. Kdyby to bylo takto, uděláme soutěž s otázkou Angličtina pochází a) z Anglie, b) z Angoly. Posílejte hlasy prostřednictvím SMS na číslo ..... Cena jedné SMS je 30 Kč. Z jednoho mobilního telefonu je možné zaslat max. 1000 hlasů.

Jistě chápete, že smysl našich soutěží je jiný. Pokud někdo chce soutěžit, ať soutěží, ale ať soutěží podle pravidel. Pokud by se to zvrtlo, a lidé začali vymýšlet způsoby, jak své šance na úspěch zvýšit, museli bychom tento typ soutěžení zcela opustit.

Přeci každý vycítí, co je ještě regulérní, a co už ne. Alespoň si myslím, že by měl.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Vista vložený před 15 lety

uuups, u 1.otazky mela byt jen krestni jmena, jsem to pekne prehlidla :oops: :-D

Re:

Pokud máte obě, nevadí. Vadilo, když někdo psal jména herců a ne postav.

Když bude soutěžit každý za sebe, jak pak mohou mít stejné odpovědi a stejné chyby? Kdyby se odpovídalo výběrem z možností a/b/c nebo ano/ne, potom by stejné být mohly, ale pokud jsou to otevřené otázky? Asi Vás nějak nechápu.

Není to soutěž o to, kdo má větší rodinu a kdo nám tedy pošle více „hlasů“. Kdyby to bylo takto, uděláme soutěž s otázkou Angličtina pochází a) z Anglie, b) z Angoly. Posílejte hlasy prostřednictvím SMS na číslo ..... Cena jedné SMS je 30 Kč. Z jednoho mobilního telefonu je možné zaslat max. 1000 hlasů.

Jistě chápete, že smysl našich soutěží je jiný. Pokud někdo chce soutěžit, ať soutěží, ale ať soutěží podle pravidel. Pokud by se to zvrtlo, a lidé začali vymýšlet způsoby, jak své šance na úspěch zvýšit, museli bychom tento typ soutěžení zcela opustit.

Přeci každý vycítí, co je ještě regulérní, a co už ne. Alespoň si myslím, že by měl.

Re: Re: rodina

Pardon, pokus o humor na nesprávnom mieste …

Moc gratuluju a hlavné zívidim vítězce :-) Moje poslední naděje je, že třeba zrovna já budu ta druhá. Je to skvělý nápad, tahle druhá šance.

Tak u nás už pošťačka byla a nic mi nepřinesla. Kdo je ten šťastný/á?

huraa

tak mne uz prisla vyhra … na slovensko takze uz by to mal mat asi aj secret winner … nechcela by som byt na mieste tych co su este v hre … ved ja som nemohla spat co som bola taka zvedava kto bude ten druhy :D … uf no dufam ze si popri gossip girl najdem cas aj na ucenie sa na skusku :D … XOXO :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lenka vložený před 15 lety

huraa

tak mne uz prisla vyhra … na slovensko takze uz by to mal mat asi aj secret winner … nechcela by som byt na mieste tych co su este v hre … ved ja som nemohla spat co som bola taka zvedava kto bude ten druhy :D … uf no dufam ze si popri gossip girl najdem cas aj na ucenie sa na skusku :D … XOXO :)

Re: huraa

člověk by se někdy divil, že mezinárodní zásilka přijde dřív, než ta „domácí“. V pátek mi např. poslali z Amazonu balíček a dnes dopoledne jsem ho už měl na stole. Obyč balík po ČR jde někdy i tři dny!

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.