3.otázka
O víkendu se otázky nemění? Já jen že se mi tu zobrazuje porad jen ta druha..?!
Re: 3.otázka
omlouvám se, otázku jsem změnil, ale z jakéhosi důvodu se to neaktualizovalo… hned jdu na to.
Komentáře k článku: Velká seriálová soutěž 2009
3.otázka
O víkendu se otázky nemění? Já jen že se mi tu zobrazuje porad jen ta druha..?!
omlouvám se, otázku jsem změnil, ale z jakéhosi důvodu se to neaktualizovalo… hned jdu na to.
Re: Re: 3.otázka
Už je to napraveno. Otázku jsem měnil už v jedenáct hodin v noci ale už jsem nezkontroloval, zda se aktualizace stránky skutečně provedla.
Ale stihl jste to
(naštěstí) protože za chvíli jdu do práce na šestnáctku a přijdu až
ráno. Tak jste mne potěšil. I otázka mne potěšila.
3 otázka
no a 3 jsem prošvihl.Pojedu dál
4. otázka
Tak tohle je první otázka co nevím
4. otázka
Tak tohle je první otázka co nevím
Re: 4. otázka
Zkuste tip pod otázkami.
Mně to dneska zase dalo zabrat. Pořád jsem to v té znělce neslyšela. Ale snad to mám.
Zkuste tip pod otázkami.
Re: Re: 4. otázka
Zkoušel jsem to, ale nikde jsem to neslyšel.Jdu to zkusit ještě jednou a snad se mi to napodruhý povede.
Zkuste tip pod otázkami.
Tak už jsem to našel
Radši jsem si naházel ty znělky do záložek, protože se nám tu hudební otázky nějak množej
Dneska ta ukázka byla těžší, ale nakonec se sluchátky na uších, jsem ji našla
Radši jsem si naházel ty znělky do záložek, protože se nám tu hudební otázky nějak množej
Re:
Ano, každá druhá otázka bude znělková.
Zkoušel jsem to, ale nikde jsem to neslyšel.Jdu to zkusit ještě jednou a snad se mi to napodruhý povede.
Re: Re: Re: 4. otázka
Já to nemůžu najít do teď…
Zdravím tvůrce těchto stránek a vřelý dík za tak úžasnou práci.Chtěla bych se zapojit do vaší soutěže,ale začínám až od 5 otázky.Jsem začátečník tak snad to nějak zvládnu
5. otázka
Mám dotaz k 5.otázce. Je jedno v jaké sezóně soutěžních seriálů herci hráli nebo musí jít pouze o sezóny, o které se soutěží?
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.