how?
zdravím, jenom se chci zeptat, protože jsem ještě nikdy nesoutěžil, jak se posílají odpovědi a jestli odděleně nebo všechny najednou… : předem díky
Re: how?
všechny najednou
Komentáře k článku: Velká soutěž o studijní pobyt v UK!
how?
zdravím, jenom se chci zeptat, protože jsem ještě nikdy nesoutěžil, jak se posílají odpovědi a jestli odděleně nebo všechny najednou… : předem díky
Re: how?
všechny najednou
Prosim o pomoc
Chtela jsem vas poprosit o radu, kde najdu soutezni otazky, nikde je na ten dany den nevidim. Dekuji moc za rychlou odpoved, L.
Prosim o pomoc
Chtela jsem vas poprosit o radu, kde najdu soutezni otazky, nikde je na ten dany den nevidim. Dekuji moc za rychlou odpoved, L.
Re: Prosim o pomoc
To je proto, že soutěž začíná 26. listopadu.
Co mám dělat v případě, že se na internet dostanu jen během pracovních dní, doma totiž internet nemám. Musím odpovědět na všechny otázky, abych mohla být zařazena do slosování? Děkuji
Co mám dělat v případě, že se na internet dostanu jen během pracovních dní, doma totiž internet nemám. Musím odpovědět na všechny otázky, abych mohla být zařazena do slosování? Děkuji
Re:
Stačí na 15 z dvaceti.
Pokud se o víkendu nedostanete, vždycky můžete někoho poprosit, aby vám
danou otázku zapsal.
Klikšule
tak to je skvělý lidi, už se těšim na první otázku
Parááááda! To je fantastická příležitost! Díky za ní!!
No tak zkusíme to ne? xDD
Konečně možnost pro ty co nejsou dokonalý v angličtině proč to nezkusit že jo:)
Tak huráá na to. V seriálech nic,tak třeba budu mít teď víc štěstí.
Je možné výhru někomu darovat nebo musím jet já osobně?
Je možné výhru někomu darovat nebo musím jet já osobně?
Re:
Musíte jet osobně.
Re:
Ono ‚mít je‘ samo o sobě nepomůže.
Nemohla jsem dospat.Tak jdem na to, třeba se štěstíčko usměje i na mě.
Taky jdu do toho
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.