Re: Chyba v programe
Dobrý den,
děkujeme za nahlášení chyby, jedná se chybu v tomto vydání demoverze, již byla opravena a bude součástí dalšího vydání.
Algoritmus výběru slovíček ve zkoušení vybírá slovíčka podle aktuální znalosti, vybere slovíčko s nejnižší aktuální znalostí, které může vyzkoušet.
Program Word Manager nemůže vyzkoušet slovíčko dřív než po určité době(/určitém počtu slovíček), protože takové zkoušení by nemělo žádnou vypovídající hodnotu, viz křivka zapomínání, kdy hned po zobrazení slovíčka jej zcela jistě umíte, proto se může (zvláště na konci zkoušení) stát, že program bude vybírat i slovíčka, která již ovládáte, ale i z těch vybere ta, která ovládáte nejméně.
Re: Re: Chyba v programe
Dobrý den,
tak jsem také neodolal a tento produkt jsem si objednal.
Výše zmíněné chyby jsem si také nevšiml, ale vzhledem k tomu, že se jednalo o DEMO verzi jsem tomu nevěnoval pozornost (v ostré verzi už je to samozřejmě v pořádku).
Chtěl bych však upozornit na jinou záležitost. Pokud jsem dříve v LL odpověděl slovíčkem, které je špatně, ale má jiný význam, tak jsem zmáčknul klávesu ENTER a ta aktivovala tlačítko Zobrazit význam. Tím se vyvolalo okno s výkladem mnou zadaného slovíčka. Výklad jsem si přečetl a po dalším stisknutí ENTERu jsem mohl vesele pokračovat dál ve zkoušení.
Ve WM to bohužel funguje tak, že po zmáčknutí ENTERu a zobrazení okénka s výkladem, již nemohu zobrazené okno žádnou klávesou zavřít (zkoušel jsem např. ENTER nebo ESC). V takovém případě musím sáhnout po myši, vyhledat ukončovací křížek a teprve poté mohu okno zavřít.
Fakt, že musím během zkoušení chtě nechtě sáhnout po myši mě moc nepotěšil a považuji tuto skutečnost za mírný krok zpátky.
V ostatních ohledech se jedná o vyniakjící a jistě výjimečný program a přeji hodně uspěchů a pevných nervů při jeho dalším vývoji.