Vynikající test, I just love the language…
Komentáře k článku: BUSINESS 05: e-mail (test)
Vynikající test, I just love the language…
credible
Pěknej text (85 %).
Nejvíc se mi líbia věta, kde je požadováno „credible
explanation“ .
credible
Pěknej text (85 %).
Nejvíc se mi líbia věta, kde je požadováno „credible explanation“ .
Re: credible
To víš, David Brown chce naznačit, že se mu to celé nějak nezdá a taky je značně rozezlen
Therefor
Nechal jsem se nachytat, myslel jsem, že pravopisná chyba je v therefor omylem a ona tam byla schválně . Jinak v posledním rámečku je „becouse“, to je taky záměrně nebo je to typo?
Therefor
Nechal jsem se nachytat, myslel jsem, že pravopisná chyba je v therefor omylem a ona tam byla schválně . Jinak v posledním rámečku je „becouse“, to je taky záměrně nebo je to typo?
Re: Therefor
To je také záměrně. Spousta studentů dělá tuto klasickou chybu v pravopisu. Navíc BECAUSE by tam sice nebylo ideální, ale také by nebylo špatně.
2 inquiries
Dobrej test, po ránu jsem ale nějakej nepozornrej.
Mám dva dotazy.
I would also appreciate.....fakt to nejde bez it? Měl jsem to tak
naučený.
A proč nejde additionally? Moc formální?
Re: 2 inquiries
hodně lidí to má zažité bez it, ale je to špatně. Jinak na to téma je článek ' Zájmeno IT: I like it when…'
Re: 2 inquiries
Additionally se sem nehodí, protože ho použiji, pokud něco přidávám, ale zde chci dát důraz na to, že je něco o to horší ‚a co víc‘.
Výborný test a sympatických 90 procent. Díky
Trošku se ale ztrácím ve větě
: I had called Ms White to make sure that you knew about the changes and I was
assured that you had informed the driver as well.
Neměly by ty časy být v první větě obráceně? I CALLED resp. YOU HAD KNOWN about …
Výborný test a sympatických 90 procent. Díky
Trošku se ale ztrácím ve větě
: I had called Ms White to make sure that you knew about the changes and I was assured that you had informed the driver as well.Neměly by ty časy být v první větě obráceně? I CALLED resp. YOU HAD KNOWN about …
Re:
had called – před tím, než se stal tento problém
you knew – souslednost, že víte o této změně
Výborný test. Moc děkuji. Obohatil moje studium.
Jenom chci upozornit na chybu v poslední větě -ouragreements má být zvlášť, nebo ne(qst)
Jenom chci upozornit na chybu v poslední větě -ouragreements má být zvlášť, nebo ne(qst)
Děkuji, příště prosím info o překlepu zašlete formou soukr. zprávy. Děkuji.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.