Re: Re:
Jo, tohle zvýhodnění „skalních“ uživatelů pomocí vah je dobrý nápad. A že jsou ty váhy navíc všechny mocninou čísla 2, to je prostě super! Ajťák ve mně jásá.
Re: Re: Re:
Na tebe přesně jsem myslel, když jsem ty pravidla připravoval.
Komentáře k článku: Nejlepší články na Help for English
Jo, tohle zvýhodnění „skalních“ uživatelů pomocí vah je dobrý nápad. A že jsou ty váhy navíc všechny mocninou čísla 2, to je prostě super! Ajťák ve mně jásá.
Re: Re: Re:
Na tebe přesně jsem myslel, když jsem ty pravidla připravoval.
Re:
Doufám, že takových moc nebude :-d
No zrovna já Tě zklamu :--P
hodnotenie
suhlasim z jendou ale bolo by to dost neobjektivne kedze nove clanky by si nestihlo este precitat vela ludi a tak by tie posledne boli
na prvych miestach.mozno ze by bolo dobre dat prilezitost uzivatelom ohodnotit kazdy clanok takymi tymi piatimi hviezdickami. myslym ze by bolo zaujimave pozriet sa na taky zoznam najoblubenejsich clankov.
Re: hodnotenie
Neobjektivní to bylo i proto, že na náš web chodí hodně dětí v rámci školy a proto, že dělají něco, co MUSÍ, tak schválně dávají všem článkům a cvičením 0 hvězdiček.
Hodnocení potom bylo úplně k ničemu, proto jsme ho zrušili.
Re:
Ale bude.
Re:
Damn you guys Vy zase nechcete, abych vyhrál
přání
sice to patří spíš do knihy přání a stížností, ale zase se to hodí k tématu: napadlo mne, že bych se mi docela hodilo, kdybych si mohla do nějaké své virtuální stránky (na HFE) ukládat své oblíbené články, nebo prostě to čím se zrovna zabývám – takové moje osobní TopTen
Re:
zrovna jsem se dívala… mám to těsně, ale 2006
přání
sice to patří spíš do knihy přání a stížností, ale zase se to hodí k tématu: napadlo mne, že bych se mi docela hodilo, kdybych si mohla do nějaké své virtuální stránky (na HFE) ukládat své oblíbené články, nebo prostě to čím se zrovna zabývám – takové moje osobní TopTen
Re: přání
Dobrý nápad, snad se nám ho podaří někdy zrealizovat.
5 triciek
este som sa chcel spytat ci je mozne aby niekto vyhral viac triciek ked tam ma vela listkov.
dakujem
Re: 5 triciek
Ne, každý může vyhrát jen jedno.
Re: 5 triciek
Ne, každý může vyhrát jen jedno.
Re: Re: 5 triciek
aspon budu mat aspon ti novsi citatelia vacsiu sancu
Tak to nemám šanci, na HFE sice chodím „už“ asi dva roky, nicméně k registraci jsem sebe i kamarádku přemluvila teprve pár měsíců zpátky nicméně vím o několika článcích, které mi velmi pomohly, takže si soutěž nechám projít hlavou. Tak či tak, tričko si pravděpodobně stejně jednou pořídím
Tak to nemám šanci, na HFE sice chodím „už“ asi dva roky, nicméně k registraci jsem sebe i kamarádku přemluvila teprve pár měsíců zpátky nicméně vím o několika článcích, které mi velmi pomohly, takže si soutěž nechám projít hlavou. Tak či tak, tričko si pravděpodobně stejně jednou pořídím
Re:
Určitě se můžete zapojit. Losování je stejně náhodné a štěstí může padnout i na člověka, který bude mít v pomyslné krabici jen jeden pomyslný papírek se jménem.
Váš názor na nej články nás zajímá.
Kupodivu, též jsem 2006…
výběr
Jsem na ten TOP 5 moc zvědavá, člověk neví, co by vybral…
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.