Help for English

Finále velké seriálové soutěže 2010

Komentáře k článku: Finále velké seriálové soutěže 2010

Ja som sa divila, prečo dnes ten výsledok tak dlho trvá :-)
..už chápem prečo, lebo taká animácia musela nejaký čas trvať, fakt vydarená ! :-)
Gratulujem výhercovi, tiež som súťažila o Friends..

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 14 lety

Re:

Naštvalo mě, že ani jeden seriál nemá v sobě písmeno ‚L‘… :-) Aspoň to měl MarkL napínavější, když se zdálo, že seriál vyhrál nějakej Mark. :-)

Re: Re:

Ale má, ved The O.C. CaLifornia … ale aj tak sa mi to veľmi páčilo :)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Vanilla vložený před 14 lety

Ale má, ved The O.C. CaLifornia … ale aj tak sa mi to veľmi páčilo :)

Re: Re: Re:

No, ono „california“ není oficiálně součástí názvu. Seriál se jmenuje jen The O.C.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Vanilla vložený před 14 lety

Ja som sa divila, prečo dnes ten výsledok tak dlho trvá :-)
..už chápem prečo, lebo taká animácia musela nejaký čas trvať, fakt vydarená ! :-)
Gratulujem výhercovi, tiež som súťažila o Friends..

Re:

Jo, tohle si bohužel nejde připravit dopředu. :-)

Já myslel, že mě trefí u té animace. Nevěřil jsem, že mohu vyhrát a k tomu tento kultovní seriál, který si určitě přálo mnoho lidí. Vážně děkuji a pokud se tu neukážu, tak mě trefil šlak.

Přidávám se ke gratulaci!:-) Taky jsem o tento seriál soutěžila..

aaaa ten serial co chcem je medzi poslednymi dvoma to snad nie je mozne,clovek ma teraz uplne malu sancu vyhrat lebo uz kazdy kto ostal bude tipovat jeden z tychto serialov

Blahopřeji vítězi! Už podruhé jsem se do seriálu trefila, ale nevyhrála ho.
Tak já si ho jdu objednat, no. :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od MonasMoon vložený před 14 lety

aaaa ten serial co chcem je medzi poslednymi dvoma to snad nie je mozne,clovek ma teraz uplne malu sancu vyhrat lebo uz kazdy kto ostal bude tipovat jeden z tychto serialov

Re:

Presne tak, tento problem mam aj ja. Stale pisem ten jeden a teraz zostal medzi dvoma:( To uz si teraz kazdy napise jeden, aj ked ho na zaciatku nechcel.

Musím se přiznat, že všem vítězům závidím spíš to napětí při animaci než samotné seriály. Opravdu výborné a každý den originální zpracování :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od SUPREZ vložený před 14 lety

Musím se přiznat, že všem vítězům závidím spíš to napětí při animaci než samotné seriály. Opravdu výborné a každý den originální zpracování :-)

Re:

No, je pravda, že mě při té animaci málem kleplo…ale na tom není co závidět:D:D

štestího až do nebe

Kromě prvního kolo jsem stále dával přátelé…až včera jsem měl pocit, že při mém štěstí budou přátelé určitě až na konci, tak jsem dal jinej seriál a když jsem viděl co včera padlo, tak mě málem kleplo :-(

Já dával Friends od začátku (věrím, že né sám) a jsem rád, že nebudou až v posledním kole!
Ale jelikož jsem neměl štěstí u losování, budu si je muset koupit na tom amazonu…britském pochopitelně!

MarkL – congratulations! Užíj si to!!!

Odkaz na příspěvek Příspěvek od orim vložený před 14 lety

Já dával Friends od začátku (věrím, že né sám) a jsem rád, že nebudou až v posledním kole!
Ale jelikož jsem neměl štěstí u losování, budu si je muset koupit na tom amazonu…britském pochopitelně!

MarkL – congratulations! Užíj si to!!!

Re:

Já jsem si je koupil ještě před začátkem soutěže, protože jsem v mé štěstí zrovna neveřil :) Určitě si je kup, za tu cenu je to opravdu výhodná koupě.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od mishkad vložený před 14 lety

Re:

Presne tak, tento problem mam aj ja. Stale pisem ten jeden a teraz zostal medzi dvoma:( To uz si teraz kazdy napise jeden, aj ked ho na zaciatku nechcel.

To samé já :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.