Gratluji všem výhercům, užijte si skvělé seriály
Dneska už o Sex and the City také nebudu soutěžit. Jednak se mi už nechce, protože je to dost dlouhá soutěž a tento seriál mě moc neláká.
Komentáře k článku: Finále velké seriálové soutěže 2010
Gratluji všem výhercům, užijte si skvělé seriály
Dneska už o Sex and the City také nebudu soutěžit. Jednak se mi už nechce, protože je to dost dlouhá soutěž a tento seriál mě moc neláká.
Aj ja gratulujem vsetkym vitazom- animacie su masaker Ani ja dnes nesutazim- tento serial velmi nemusim.
Aj ja gratulujem vsetkym vitazom- animacie su masaker Ani ja dnes nesutazim- tento serial velmi nemusim.
Re:
Já jsem ho ještě tedy neviděl, nemůžu tedy zrovna posoudit. Stáhl jsem si jen pilotní díl, ale nenadchl mě tolik, abych se díval na celý seriál.
Re: Re: Re: Re:
„Teď jsem objednával Vampire Diaries“ – že by nás čekala do konce roku ještě jedna soutěž???
Re: Re: Re: Re:
Nene, Vampire Diaries byly pro mě.
tesim sa na dnesne vyhlasenie … tipujem ze to bude pecka!
Markl jsi borec. Blahopřeji Mandy
tesim sa na dnesne vyhlasenie … tipujem ze to bude pecka!
Re:
Je
Mandy, congrats !
MarkL, hats off !!
Marku, THANX !!!
Super animácia
už som sa zlakla, že zase vyhral MakrL
Super animácia
Re:
Nojo, já taky… ale pak jsem si tu jeho zprávu otevřel – byla tam normálně odpověď na otázku pro dnešní den a pod tím tento vzkaz.
Super animácia
Re:
Bola to super súťaž…ďakujeme Marek
Aj mi za ňou bude smutno… síce som nič nevyhrala, ale aspoň som si trochu
potrénovala angličtinu
To je neuvěřitelné. MarkL, moc Ti děkuji. Dneska asi neusnu.
Re:
Nojo, já taky… ale pak jsem si tu jeho zprávu otevřel – byla tam normálně odpověď na otázku pro dnešní den a pod tím tento vzkaz.
Re: Re:
Tak ono sa to naozaj stalo?? Myslela som si, že to je len naťahovanie…
ešte som si hovorila, že chudák MarkL, najprv sa tešil, že zase vyhral a
potom zistil, že nie
Milé od neho
ktovie, či teraz neľutuje
Re: Re:
Tak ono sa to naozaj stalo?? Myslela som si, že to je len naťahovanie… ešte som si hovorila, že chudák MarkL, najprv sa tešil, že zase vyhral a potom zistil, že nie
Milé od neho ktovie, či teraz neľutuje
Re: Re: Re:
Ano, to se opravdu stalo.
Přemýšlel jsem, čím to losování udělám dnes zajímavé a MarkL se o to
postaral za mě. Takže i já mu děkuju.
MarkL, smekám Ti, jsi fakt třída ;)
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.