Help for English

TV-Shows.cz - seriály v angličtině

Komentáře k článku: TV-Shows.cz - seriály v angličtině

 

Dobrý

Myslím že tohle bude mít úspěch :-)

Super projekt

Vyplatilo se nejít spát a počkat, co nového jste pro nás připravili. Sice mi nedávno přišel balíček z Amazonu, ale myslím, že to nebude dlouho trvat a budu znovu objednávat.

parada :) tohle oceni uplne kazdy

Tak to je hustý, to bych nečekal, že byste něco takového dělali. Je to určitě super pro ty, kteří neumí nakupovat v zahraničí.

I love the design!! :)

Nádhera

Už roky si slibuji, že začnu kromě ležení v anglických učebnicích a na HFE sledovat i anglické pořady. Kvůli tomu jsem si pořídila O2 televizi s BBC a CNN, bohužel mě to nebaví. Nestíhám to pobrat a nejsou tam titulky. Filmy s českými titulky mě zase tak pohltí, že neslyším angličtinu. Tohle bude určitě to pravé ořechové. Pro začátek jsem dala Gilmorovic děvčata, tak doufám,že mi to s holkama půjde. Přeji mnoho zdaru sobě i vám všem.

Krásný design

Čisté, přehledné, jednoduché! Super! Nechce se mi nakupovat v zahraničí on-line. Určitě si vyberu.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Matysek.V vložený před 13 lety

Dobrý

Myslím že tohle bude mít úspěch :-)

Re: Dobrý

Osobně o tom dost pochybuju.

2Marek: Vítáme tě ve světě internetového obchodování. :-D To je správný, to čeho máš největší spotřebu musíš prodávat, protože o tom hodně víš a můžeš poskytovat fundovaný servis. :-) Přejeme Ti mnoho spokojených zákazníků, za Benovo letadýlka
Vachkovi :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Pride vložený před 13 lety

Re: Dobrý

Osobně o tom dost pochybuju.

Re: Re: Dobrý

A proč by to nemohlo fungovat? Osobně nakupuju na Amazonu, ale ceny, které nabízí tenhle e-shop, odpovídají nabídce, kterou má britský Amazon. Dokonce mi přijde, že by mi to tady vyšlo o pár kaček levněji (minimálně na poštovném). A počeštěné verze těchhle seriálů, které nabízejí české obchody, jsou o hodně dražší a nemají anglické titulky.
A rozhodně je legálnější nakupovat než stahovat.

super

Právě jsem přemýšlel nad tím, že bych si mohl nějaký ten seriál koupit, ale kupovat v zahraničí je pro mne dost složité (je mi přece jen teprve 15). Takže jsem rád že tu něco takového je :-D.

A hned se přimlouvám za seriály Stargate a Yes, Prime Minister, které jsem viděl česky, moc se mi líbily a teď bych je rád viděl v originále :-).

super

super !!!!
Nedávno jsem řešila koupi seriálu z Amazonu a musela jsem žádat někoho, kdo by to udělal za mne, protože jsem se toho obávala. Tady si určitě objednám. Díky :-))

Red Dwarf a Star Trek

Dobrý den, myslím, že takovým Red Dwarfem a Star trekem byste podle mne několika lidem udělali velkou radost, i když třeba ta angličtina v podání Listra z Červeného trpaslíka je na poslech dost náročná (je z Liverpoolu :)).

Objrdnávka

S radostí jsem uvítala možnost objednat si angl. seriály přes TV- Shows a hned jsem si dva objednala. Sama bych si je přes Amazon netroufla objednat.Děkuji za vše, co pro nás děláte.

Děkuji

Děkuji za všechny, kteří váhají s objednáváním z ciziny, protože si nejsou jistí, zda by to dokázali. Je to od Vás moc hezký počin. A pokud přidáte doporučení pro jazykové úrovně bude to úplně dokonalé. :-)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.