Dělal jste někdo FCE v tomto termínu? A jaké máte pocity?
Dělal jste někdo FCE v tomto termínu? A jaké máte pocity?
Ahoj, já jsem byla v Pardubicích, bylo nás tam asi 55. Reading mi přišel celkem v pohodě (až na slovíčko conundrum). U writingu první dopis mi celkem sedl, v druhé části jsem si vybrala story, ale docela jsem se v tom zamotala. UoE taková klasika, nic extra těžkého tam nebylo, ale splést se tam dalo. U open cloze jsem u třech nejprve nevěděla co doplnit, nakonec jsem něco vymyslela, ale těžko říct, jestli to bude ono. U Listeningu jsem měla problém s první částí, která mi jinak nikdy problémy nedělala, ale bylo to spíš únavou a tím, že mi chvíli trvalo, než jsem si zvykla na zvuk v sále, další části už byly lepší a orientovala jsem se. 20. jdu na ústní.
Já jsem byla v Brně. První 3 části se mi zdály docela v pohodě, dokonce i use of english se kterým mám vždycky problém. U listeningu už jsem taky byla hrozně unavená a nemohla jsem se soustředit, takže listening kterej mám vždycky nejlepší budu mít asi nejhorší. Na speaking jdu až 27.
Ahoj, tak já jsem byl prozměnu v Olomóci. Prostředí super(malé,
příjemné, útulné) a bylo nás tam asi 25. Všechno proběhlo hladce; ten
listening byl sice místy dost těžký a řekl bych, že tomu trochu
příspěla i špatná akustika, ale s tím se asi musí počítat.
Jinak celkově jsem spokojený(teda zatím když ještě neznám výsledky Na speaking jdu
za týden.
Já jsem psala v Ostrava a bylo to lehčí než jsem předpokládala, až na reading, který mi dělal největší problém. Jinak pohoda.
drzim palce
Díky, budeme to potřebovat(teda aspoň já určitě).
Ještě jedna maličkost… slyšel jsem, že na speakingu budu vědět chvilku
dopředu s kým budu ve dvojici. Je to pravda? pokud ano, je něco na čem
bychom se měli domluvit, nebo si třeba jen popovídat?
No,cca 10 minut před speakingem se dozvíš,kdo s tebou je..ale řekla bych,že je ti to k ničemu,vzhledem k tomu,že já jsem třeba měla mluvit o tom,kde žiju a co je zajímavýho v mým okolí,tak ta slečna co byla zkoušená se mnou mluvila o svý rodině.V jediný části speakingu mluvíte spolu a to je při diskutování nad několika obrázky,a to se dá dost těžko připravit předem,když netušíte téma obrázků ;)
Ahoj, dnes jsem v Ústí n.L. absolvovala speaking, byla jsem překvapena, že nebyli rodilí mluvčí, ale Češi, nicméně pán na Brita docela vypadal, čekala jsem, kdy z něj vypadne nějaké anglické jméno, a on to byl nakonec Čech . Nejhorší mi přišel minulý týden reading o té opeře, bylo to takové celé složité a pro mě moc nezajímavé, potom ještě poslední listening, už se na něj nedalo moc soustředit. Nebyli jste někdo taky dnes v UL?
Všem držím moc palečky, dejte vědět, až budete znát výsledky
Tak už mám za sebou speaking a přijde mi, že jsem blekotala úplný nesmysly. Tak nezbejvá než čekat do 30. dubna a uvidíme
Take it easy. You'll be just fine
Ahoj všem, chtěla jsem se zeptat, jak srozumitelný a hlasitý je poslech při poslechových zkouškách, protože ve třídě kam chodím na přípravku nám pouštějí nahrávky z takového malého rádia a ačkoliv s poslechem nemám žádné větší problémy, tam se mi bohužel stává, že se občas nechytám Díky moc za odpovědi!
Poslech je dostatečně hlasitý i srozumitelný.
Tak jak jste dopadli? Já za A
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.