Help for English

Word Manager

Ne, to zatím nemáme. Americká výslovnost se dá ale z té britské odvodit, na 99% je to dle pravidel popsaných u nás v článku. Časem bychom to chtěli doplnit ale zatím nebyl čas…

Dobrý den, můj starý počítač odešel do křemíkového nebe. Data jsem měl naštěstí zálohované. Když jsem si ovšem Word Manager nainstaloval do nového PC, zkopíroval a aktualizoval, u mnoha slovíček mi přestal fungovat zvuk. Respektive počítač pípne, jako by nenašel cestu k zvukovému souboru. Děje se tak asi u 10–20% slovíček (pípne tedy i po kliknutí na ikonku zvuku). Netušíte náhodou, kde by mohl být problém? S díky Petr Kollár

No, máte aktualizovanou databázi? Program chce přehrát zvuk, který tam není. tedy v původní staré instalaci asi byl ale nyní v nové není. To je jediné, co mě teď napadá. Pokud to aktuializace programu nespraví, napište prosím na technickou podporu na support@vitware.cz.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek Vít vložený před 12 lety

No, máte aktualizovanou databázi? Program chce přehrát zvuk, který tam není. tedy v původní staré instalaci asi byl ale nyní v nové není. To je jediné, co mě teď napadá. Pokud to aktuializace programu nespraví, napište prosím na technickou podporu na support@vitware.cz.

Dobrý den. Mám stejný problém s ozvučením slov ve WM. Z důvodu poruchy disku jsem byl nucen přeinstalovat systém na disk nový. S pomocí technické podpory se mi podařilo přenést nastavení programu (soubor data.dat). Nerozumím, proč program neumí zálohování. Od té doby jsou s WM jen problémy. Nejdřív nešly aktualizace vůbec, prý byla souvislost s novou verzí HFE. Od doby, co aktualizace začali chodit, mám většinu slov neozvučených. Z technické podpory mi přišel nový patch 1.1.343, který to ale nevyřešil. Během posledních 14ti dnů jsem posílal na technickou podporu 2 emaily, na které už nikdo neodpověděl. Tak nevím, kde je chyba.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Mlsal vložený před 12 lety

Dobrý den. Mám stejný problém s ozvučením slov ve WM. Z důvodu poruchy disku jsem byl nucen přeinstalovat systém na disk nový. S pomocí technické podpory se mi podařilo přenést nastavení programu (soubor data.dat). Nerozumím, proč program neumí zálohování. Od té doby jsou s WM jen problémy. Nejdřív nešly aktualizace vůbec, prý byla souvislost s novou verzí HFE. Od doby, co aktualizace začali chodit, mám většinu slov neozvučených. Z technické podpory mi přišel nový patch 1.1.343, který to ale nevyřešil. Během posledních 14ti dnů jsem posílal na technickou podporu 2 emaily, na které už nikdo neodpověděl. Tak nevím, kde je chyba.

Dobrý den,

velice se omlouvám, zřejmě došlo k nějakému komunikačnímu šumu. V souvislosti s novým patchem jsem rozesílal hromadné maily a zřejmě jsem Vás nezařadil do seznamu nebo jsem problém označil jako vyřešený. Omlouvám se.

Vzhledem k tomu, že zde na HFE používáte přezdívku i jiný mail nemohu dohledat, zda jsem Vám mail zaslal, případně s jakou verzí opravného balíčku. Můžete mi prosím napsat mail? na problém znovu se podívám.

Dobrý den, po instalaci programu WM na nový PC mám stejný problém s nahrávkami výslovnosti. Můžete mi prosím také zaslat nový opravný balíček na wenra107@centrum.cz? Děkuji.

rad by som si objednal vas program. Som zo Slovenska a mal by som zaujem cisto o elektronicku verziu. Ako je mozne platit,akceptujete kreditnu kartu VISA?

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Slovac vložený před 12 lety

rad by som si objednal vas program. Som zo Slovenska a mal by som zaujem cisto o elektronicku verziu. Ako je mozne platit,akceptujete kreditnu kartu VISA?

Dobrý den,

náš program si můžete objednat u našeho slovenského partnera www.anglicky.engros.sk

dakujem

Pěkný den, lze z WM tisknout kartičky? Nebo poradíte jak na tento tisk? Díky

Děkuji autorům tohoto báječného programu. Našla jsem další využití WM. Vypsala jsem tam dceři chemické značky a názvy prvků, které musí umět. Netrvalo dlouho a umí všechny. :-)

Odkaz na příspěvek Příspěvek od zakrij vložený před 12 lety

Pěkný den, lze z WM tisknout kartičky? Nebo poradíte jak na tento tisk? Díky

něco podobného jako kartičky jsem právě objevila: do anglického názvu zadáte anglický název, do českého překladu nedáte nic a český překlad si napíšete do definice. Pak když si lekci chcete vytisknout budete mít oba texty alespoň pod sebou. Jinak se mi oba texty překrývaly – ale šlo o delší názvy (3 slova).

Import novych sloviciek Rad by som sa Vas opytal na import novych sloviciek a to konkretne sloviciek nachadzajucich sa na tomto webe. Po kliknuti sa mi stiahne subor napr 1289. Mohol by som Vas poprosit o radu ako ich nahrat do programu WordManager? Ak dam Lekcia-Import na liste hore a nastavim sa do priecinka kde ten subor je tak program ho tam nenajde Dakujem

Myslím, že nejjednodušší je otevřít word manager a přihlásit se. Potom stačí u nás kliknout na Stáhnout do programu a Word Manager si lekci sám naimportuje. Pokud soubor nejprve stáhnete, stačí potom na něj dvakrát kliknout a opět by se měl do WM naimportovat sám.

Dobrý den,

Co značí oranžová přímka ve statistice programu?

Děkuji

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.