Help for English

REDESIGN?

To tethalka:určitě by to chtělo oční. :-)

To Crutchley: jojo :-D

To Georgia: Taky ho máme :-) . To je reklamní akce T-mobilu dostali jsme ho přímo od nich a je to stojánek na mobil.

:-D Moc děkuji za vysvětlení. A já myslela, že je to pozornost od Englishbooks :-D

ja si uz nepamatam co som si myslela ze je to koleso ale tiez som nato prisla az ked som si to niekde precitala … osobne ani neviem ci sa mi ten dizajn paci ale zvykla som si a minimalne mi neprekaza takze som sa nad tym nezamyslala :-D … ale tak ma napadlo ze keby sa tam hore pouzil ten motiv co je na promo trickach to tiez nie je od veci, ci? … a posobi mozno aj tak „modernejsie“ aj ked osobne velmi nemam rada toto slovo :-D … a ked sme pri trickach som si ho teraz chcela pozriet a celkom dost mi trvalo kym som ich nasla mozno by sa hodil aj odkaz do hlavneho menu na ne.

na trička? Visel tam dokonce banner s obrázky triček. Teď už není nabídka aktuální, proto o nich zmínka není. Včera možnost objednat si trička končila.

To téma Co se děje na HFE je moc dobrý nápad. :-) (Jsem nevěděla kam tě to mám napsat. :-D )

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.