Help for English

Seabase Delta

K čemu je ta miniponorka?

No po něčem tam jdu, něco by tam prý mohlo být, ale nevidim tam a teleskop taky nepomáhá. Takže asi furt nevim, co tam je. Teda já už ušim, že něco kovovýho, ale postava ve hře to ještě neví :--)

Výtah už neřeš. :-) Už je zpátky ve výtahu. :-)

:-D Teda já se skvěle bavím. To je prča.
Jenda176 – ponorkou se nakonec dostaneš z moře ven, takže zatím ji propátrej, zjisti co tu je napsáno, abys věděl a nech ji odpočinout.

telescope právě pomůže.

To je prča, když to máte dohraný a já tady z toho ztrácim nervy. Říkám, dostanu se dolu a jdu se učit nebo spát nebo něco dělat normálního už :--D . Ale furt ne a ne na to přijít.

grrrrrrrrrrrrrr: Tohle mě jednou zabije. Tyhle příkazy. „Look down the telescope“ funguje!!!!

74 pct, mám disk končím. Zatracená hra :--D

Děkuju „georgia“ :-D

ramonis: Tenhle příkaz je spíš náhoda. Někdy tam je nastavených více jakoby synonym a když to pak divně zkombinuješ, tak to pořád vezme, i když to je divný.

Správěn mělo být např. LOOK THROUGH THE TELESCOPE.

ramonis : ale věřte, že s vámi soucítím. Já se trápila mnohem víc, chyběla mi občas slovíčka. Ale právě, že už to mám za sebou.A vy to umíte tak správně podat.
Marku: myslíte, že bych mohla také soutěžit? :-D

georgia: Pro Vás jako pro testera budu mít samozřejmě taky odměnu. Takže soutěžit nemusíte.

Díky. Stejně si to s chutí hraju znova,ale podle tady těch poznámek a dotazů, vždycky zkouším, jak to jde.

pomooc!!som v refuse compartment a nejde get on the large metal chute ani get on conveyor belt. Ako sa odtialto dostať?? :oops:

např. GO DOWN THE CHUTE.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.