Dobrý den, chtěla bych poděkovat za super stránky a zároveň poprosit o více testů na CPE. Právě se na něj připravuji. Opakuji si gramatiku a zkouším si testy na Vašich stránkách.Díky moc.
Dobrý den, chtěla bych poděkovat za super stránky a zároveň poprosit o více testů na CPE. Právě se na něj připravuji. Opakuji si gramatiku a zkouším si testy na Vašich stránkách.Díky moc.
Na CPE také jistě dojde. Zpracovávání oficiálních testů, které nám Cambridge University dala k dispozici, do elektronické podoby je zdlouhavé, a zatím jsem vybírak pořadí podle toho, jak moc jsou jaké úrovně žádané. Nejvíce návštěvníků je na úrovni KET a PET, těch máme tedy více. Postupně je ale předěláme do elektronické interaktivní podoby snad všechny.
A jéje, tady žádná kost není… (Kdo soutěží o seriál Bones, pochopí. Kdo ne, tuto zprávu prosím ignorujte.)
no asi konečná, dvojková soustava je vážně oříšek.
Aha, ja si říkám proč se pořád obnovujou starý diskuze, to asi někdo hledá kostičky
ano, ano, a někteří už propadají v zoufalství!
neví někdo kde jsou testy slovíček, takové že se napíše slovíčko česky a obrázek a já to mám říct anglicky já to nikde nemůžu najít.
Slovní zásoby, okruhy slovní zásoby, zvolíte okruh a spustíte zkoušení online.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.