Pamätám si, že treba použiť sloveso CONNECT alebo FIX na spojenie hadice s oblekom. A hadica je súčasťou fľaše, tak dajte examine the bottle.
Pamätám si, že treba použiť sloveso CONNECT alebo FIX na spojenie hadice s oblekom. A hadica je súčasťou fľaše, tak dajte examine the bottle.
Děkuji! už jsem venku! konečně! Další problém – jak vzít ten inkoust? ještě jednou díky.
A máte speargun ? Je na treťom poschodí.
mám, už jsem si střelila nevím, do čeho ten inkoust nabrat
Do plniaceho pera. Je tiež na treťom poschodí.
to mám.Jen mě nenapadá řpíkaz
fill the pen with the ink
use the ink to fill the pen
aa, už mám klíč a odpálila jsem stožár. Jaký je příkaz na podívání se teleskopem do šachty? Děkuju moc!!!
pravdepodobne „use the telescope to look into the shaft“
V zápalu hry mě nenapadlo pužít „through“
Takže, už mám skoro všechno, jen nevím, kde a na co udělat tu houpačku. Už jsem chtěla odjet, ale hlásí mi to, že bych měla napřed zlikvidovat tu bombu..
oprava – houpačku už vlatsně mám, jen nevím kam a co s ní
Návod na použitie hojadačky je hra na WC. Okolo kamery stale smerom na juh, sa na ňu postavte a hóóóóóp hore.
AAA, děkuju! Jsem vážně jediná, kdo na to nepřišel?? Teď ještě přijít na to, co udělat a jaký příkaz použít na folii a světlo..
No, už ste takmer v cieli.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.