Help for English

Markovy reporty

Rozhovor už je online:

http://www.rozhlas.cz/…ceni--942765

Cool :-)

to Peter Hudík: V tom videu jsem ten rozhovor nenašel. Asi se nachází v tom 37 minutovém podcastu pod tím, že?
Nevíš náhodou, kdy začíná?

Už to mám, v desáté minutě.

Škoda, že ten rozhovor nebyl delší, o HFE bych moh poslouchat pořád:-) Ale aspoň zase další minipropagace.

Ještě k rozhovoru o překladových slovnících. Pan Kautský výborně: „oni si nemaj čeho vážit, tohle je normální, jenom předtim to bylo nenormální“. Tleskám:-)

Wow, „otec, stvořitel“ má hlas :-)

Moc nechápu, jak si mohou lidé stěžovat na komerčnost. Je tu přece vše stejné, jak tu vždy bývalo. Jediné, co je placené, je WM a ST a to už je na každém, zda si je koupí nebo ne.

Marku, nic si z toho nedělejte, ono je těžké na tyto stránky vymyslet nějakou stížnost :-D To možná někdo poslouchal na půl ucha ten rozhovor na rádiu Wave a spletl si co říkal moderátor a co vy :-)

Z reportu neni uplne jasne, jestli ty stiznosti jdou od uzivatelu stranek nebo obchodnich partneru. Uzivatel/ctenar stranek ma obsah stranek porad zdarma. Kazdopadne uzivatelu se tady nashromazdilo dost a znamenaji urcity obchodni potencial. Pokud se ten potencial vyuzije k prodeji doprovodnych sluzeb, tak to neni nic spatneho.

To Evropské vzdělávací centrum – je jejich názor nějak důležitý? Dostáváte od nich nějakou záštitu či dotaci? Pokud ne tak.....

Pokud to k něčemu bude asi se tu najde hodně lidí kteří by napsali mail EVC o nekomerčnosti těchto stránek…

Pokud jste na úspěšnosti (návštěvnosti) Vašeho projektu zvedli cenu reklamy na Vašich stránkách, tak je to správný a logický krok – vždyť ta reklama není nic jiného než upoutání na podnikatelský záměr někoho jiného… a smyslem podnikání je tvořit zisk… Reklama zadarmo? :?: Leda bráchovi… :-D
Jsem tu už nějaký pátek a pro „žáčky“ je zde vše stejně grátis jako to vždy bylo…

Není to nějaká konkurence? Přeci jen těch webů s výukou eng je více…

Soutěž na Facebooku je fajn věc pro ty, kdo nechodí do práce. Těžko můžu z práce sledovat Facebook, to bych si koledovala akorát o vyhazov. :-) Takže možnost na výhru přenechávám ostatním přihlášeným… :-D

Jinak – komerčnost těchto stránek mi připadá jako do nebe volající nesmysl. Vždyť jsou zdarma! A to že se někde objeví placený reklamní baner ještě nedělá ze stránek komerci… Chtěla bych poznat toho, kdo tohle vymyslel. :shock:

Leiah: Jak jsem psal, znělky budou přibývat v nejrůznější denní doby, takže určitě někdy i odpoledne, navečer, v noci i brzo ráno. Šanci by tedy měli mít všichni.

V článku o výslovnosti anglických jmen se vyskytl problém. Většina výslovnosti nešla správně přehrát, proto jsem musel článek stáhnout, pracuji na nápravě, aby byl článek co nejdříve zpátky.

Romanovy články chyběly! Moc! :-)

Bohužel vám nemohu slíbit takové nasazení jako před prázdninami. Sice jsme se již přestěhovali (proto taková odmlka), ale je s tím pořád víc starostí, než by bylo zdrávo :-)

To nevadí, Romane, hlavně že jste nezmizel nadobro. :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.