Rozhovor už je online:
Rozhovor už je online:
Cool
to Peter Hudík: V tom videu jsem ten rozhovor nenašel. Asi se nachází
v tom 37 minutovém podcastu pod tím, že?
Nevíš náhodou, kdy začíná?
Už to mám, v desáté minutě.
Škoda, že ten rozhovor nebyl delší, o HFE bych moh poslouchat pořád:-) Ale aspoň zase další minipropagace.
Ještě k rozhovoru o překladových slovnících. Pan Kautský výborně: „oni si nemaj čeho vážit, tohle je normální, jenom předtim to bylo nenormální“. Tleskám:-)
Wow, „otec, stvořitel“ má hlas
Moc nechápu, jak si mohou lidé stěžovat na komerčnost. Je tu přece vše stejné, jak tu vždy bývalo. Jediné, co je placené, je WM a ST a to už je na každém, zda si je koupí nebo ne.
Marku, nic si z toho nedělejte, ono je těžké na tyto stránky vymyslet nějakou stížnost To možná někdo poslouchal na půl ucha ten rozhovor na rádiu Wave a spletl si co říkal moderátor a co vy
Z reportu neni uplne jasne, jestli ty stiznosti jdou od uzivatelu stranek nebo obchodnich partneru. Uzivatel/ctenar stranek ma obsah stranek porad zdarma. Kazdopadne uzivatelu se tady nashromazdilo dost a znamenaji urcity obchodni potencial. Pokud se ten potencial vyuzije k prodeji doprovodnych sluzeb, tak to neni nic spatneho.
To Evropské vzdělávací centrum – je jejich názor nějak důležitý? Dostáváte od nich nějakou záštitu či dotaci? Pokud ne tak.....
Pokud to k něčemu bude asi se tu najde hodně lidí kteří by napsali mail EVC o nekomerčnosti těchto stránek…
Pokud jste na úspěšnosti (návštěvnosti) Vašeho projektu zvedli cenu
reklamy na Vašich stránkách, tak je to správný a logický krok – vždyť
ta reklama není nic jiného než upoutání na podnikatelský záměr někoho
jiného… a smyslem podnikání je tvořit zisk… Reklama zadarmo? : Leda bráchovi…
Jsem tu už nějaký pátek a pro „žáčky“ je zde vše stejně grátis
jako to vždy bylo…
Není to nějaká konkurence? Přeci jen těch webů s výukou eng je více…
Soutěž na Facebooku je fajn věc pro ty, kdo nechodí do práce. Těžko můžu z práce sledovat Facebook, to bych si koledovala akorát o vyhazov. Takže možnost na výhru přenechávám ostatním přihlášeným…
Jinak – komerčnost těchto stránek mi připadá jako do nebe volající nesmysl. Vždyť jsou zdarma! A to že se někde objeví placený reklamní baner ještě nedělá ze stránek komerci… Chtěla bych poznat toho, kdo tohle vymyslel.
Leiah: Jak jsem psal, znělky budou přibývat v nejrůznější denní doby, takže určitě někdy i odpoledne, navečer, v noci i brzo ráno. Šanci by tedy měli mít všichni.
V článku o výslovnosti anglických jmen se vyskytl problém. Většina výslovnosti nešla správně přehrát, proto jsem musel článek stáhnout, pracuji na nápravě, aby byl článek co nejdříve zpátky.
Romanovy články chyběly! Moc!
Bohužel vám nemohu slíbit takové nasazení jako před prázdninami. Sice jsme se již přestěhovali (proto taková odmlka), ale je s tím pořád víc starostí, než by bylo zdrávo
To nevadí, Romane, hlavně že jste nezmizel nadobro.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.