Help for English

FCE prosinec 2011

Tak přidávám zážitek z dnešního speakingu… Solnicko, máme stejné akce, ale jiné pořadí – já se před zkouškou klepala nervozitou (no, rozklepala mě zima a pak už to nešlo zastavit… holt už je to nějaký pátek, co jsem na vejšce dělala poslední zkoušky). A pak jsem teprve bavila lidi – ty zkoušející. :-) Jak jsem předpokládala, sešla jsem se ve dvojici s holčinou, která seděla při písemných přede mnou. Trochu jsme se seznámily už v úterý, takže dnes jsme vypadaly jako staré známé. Zkoušející zřejmě Britka, přísedící snad Češka, to se těžko odhaduje. Atmosféra naprosto uvolněná a témata mi sedla – obrázky Central Park a rušná newyorská křižovatka, proč si lidé vybrali zde trávit volný čas. Ve třetí části obrázky lidí dělajících věci poprvé (chlapeček zadělává těsto na dort, maminka s miminkem, ženská učí chlapa tenis apod.). Které dvě situace jsou nejobtížnější… Jo, a jak se říká, že to hrozně rychle uteče, tak části 3 a 4 jakoby trvaly dohromady tak dvě minuty. Sedlo mi to, jsem spokojená. (Jen to nezakřiknout.)

A teď už jen stříhat ten metr se 47 články… Snad to díky Vánocům líp uteče. :-D

nevite kdy vyjdou past papers z te nasi zkousky?

Hledala jsem to na netu, ale taky bez úspěchu… :? A co se týče výsledků – jak to tipujete? A jste nervózní?

:-) Nervozní ne, ale počítám každej den..

12 dní Vážení a milí :-) Doufám, že se nezapomenete přijít pochlubit 8-) 8-)

Ahoj,chtela bych se vas zeptat na vas nazor.Pouzivala jsem pri writingu belici pasku a ted jsem zjistila ze se nema pouzivat,nikdo nas na to ale u zkousky neupozornil a ani kdyz mezi nami prochazeli tak mi nic nerekli,myslite,ze bych kvuli tomu mohla mit problemy a treba by mi cely writing vubec nezapocitali nebo me uplne diskvalifikovali?:-(

Všude jasně říkají, co všechno můžete při testu mít na stole… tedy měli by. Nechápu, jak je možné, že Vás neupozornili.

Co udělají, to nedokážu posoudit, ale myslím, že bělící páska rozhodně není povolená. Ale třeba to přehlédnou. A nebo vynadají tomu testovacímu středisku. Nevím.

5 dní :)

Tak mně to tak nějak utíká samo. Byla jsem teď týden se synem v nemocnici, a ze začátku to bylo docela drámo, tak nebyl čas myslet na „blbosti“. No a ve středu mám narozeniny, tak doufám, že mi British Council dají ve čtvrtek pěkný dárek. :-)

MarkyTajfun: to je teda pech. Já ale věřím, že budou blahosklonní. :-) Rozhodně písni výsledek, jsem zvědavá. :?:

:-) tak co, kdo dneska usne?? Já začínám být nervozní…

Věřím v céčko, všechno ostatní by bylo příjemné překvapení… Deset hodin v Británii je u nás jedenáct? :shock:

přesně tak… jedenáct našeho.

Tak za ÁÁÁ hlásím!! :o

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.