Tak přidávám zážitek z dnešního speakingu… Solnicko, máme stejné akce, ale jiné pořadí – já se před zkouškou klepala nervozitou (no, rozklepala mě zima a pak už to nešlo zastavit… holt už je to nějaký pátek, co jsem na vejšce dělala poslední zkoušky). A pak jsem teprve bavila lidi – ty zkoušející. Jak jsem předpokládala, sešla jsem se ve dvojici s holčinou, která seděla při písemných přede mnou. Trochu jsme se seznámily už v úterý, takže dnes jsme vypadaly jako staré známé. Zkoušející zřejmě Britka, přísedící snad Češka, to se těžko odhaduje. Atmosféra naprosto uvolněná a témata mi sedla – obrázky Central Park a rušná newyorská křižovatka, proč si lidé vybrali zde trávit volný čas. Ve třetí části obrázky lidí dělajících věci poprvé (chlapeček zadělává těsto na dort, maminka s miminkem, ženská učí chlapa tenis apod.). Které dvě situace jsou nejobtížnější… Jo, a jak se říká, že to hrozně rychle uteče, tak části 3 a 4 jakoby trvaly dohromady tak dvě minuty. Sedlo mi to, jsem spokojená. (Jen to nezakřiknout.)