sakra,tak to dostanu asi taky dva ale doufám že ne,ta pani jasně říkala že jeden…
sakra,tak to dostanu asi taky dva ale doufám že ne,ta pani jasně říkala že jeden…
ajkav: a ty jsi odkud? teď jsem si ještě jednou pročetl ten mail z té školy a je tam napsáno „rozhodnutí spojit zkoušky v jeden termín je zohledněno vzhledem k uchazečům co dojíždějí daleko“…do Hradce jsem se přihlásil právě kvůli možnosti jít jen jeden den…to mi jinak hrábne,protože to mám jinak 10min od domu
a neznám ještě ani termín…
Tak jsem to musel z paní administrativní skoro vypáčit,ale termín už mám.A vše mám opravdu v jeden den,uf
Tak to gratuluju. Mě dva termíny nevadí, jsem ze Rtyně v Podkrkonoší a do Hradce to je půlhodinka
tebe čeká zítra speaking viď? pochlubíš se pak nám ostatním jaké to bylo?
Jestli to přežiju tak ano Začínám mít docela nervy.
Tak ústní mám za sebou a docela dobrý. Některé věci by se daly říci lépe,ale celkově myslím,že to šlo I partnera jsem chytla dobrého,takže spokojenost.
No tak já myslím že když z toho máš dobrý pocit že to i dobře dopadlo.Já se toho pořád děsím,na druhou stranu si zas říkám že těch 60% tam člověk prostě nějak dostane…
@Rockmaker – presne, najprv som si hovorila, že to určite chcem urobiť na A, teraz zasa dúfam, že to dám aspoň na 60%
haha měl jsem stejnou ambici,minimálně béčko,po šestém testu nanečisto se klepu o 61% abych prošel je vidět že kdo projde s áčkem nebo blízko 100% je už opravdu dobrý angličtinář a k advance už ho zas takový výlet nečeká.A to muj případ určitě není
ani môj ale čím viac tých testov robím, tým viac mám pocit, že robím úplne jednoduché hlúpe chyby vo veciach, ktoré mi boli donedávna jasné – Neviem, či som len prepracovaná alebo naozaj sa s približújúcim sa termínom FCE zhoršujem ;)
je to tak,ten strašák co kolem toho je tě nutí přemýšlet…občas si říkám,ta odpověď přece nemůže bejt tak jednoduchá,zvolím to druhé a bum ono je to dobře…a u zkoušky bude maso určitě ten čas…vím že člověk má být flexibilní,ale nejsme všichni stejní,mohli na každé zkoušce přidat aspon 15 minut já třeba reading stihnu za 45 minut,ale na use of english bych potřeboval dvě hodiny
Rockmaker, mám s časem podobný problém. Reading mám doma většinou hotový do 45 minut,ale 45 minut na use of english je dost málo. Také jsem měla ještě v lednu ambice na A,ale teď asi budu vděčná když projdu. Hlavně se obávám nervů, ty v mém případě můžou pokazit úplně všechno. Zoey taky se mi zdá,že dělám pořád stejně hloupé chyby a s množstvím testů se spíše zhoršuji,ale je to proto že přemýšlím nad věcma které jsou jasné a já v nich hledám složitosti. Uvidíme v sobotu, všem přeji ať se zadaří a v červenci ať můžeme slavit.
v sobotu se tam určo uvidíme jen se asi nepoznáme
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.