Help for English

FCE červen 2012

sakra,tak to dostanu asi taky dva :-( ale doufám že ne,ta pani jasně říkala že jeden…

ajkav: a ty jsi odkud? teď jsem si ještě jednou pročetl ten mail z té školy a je tam napsáno „rozhodnutí spojit zkoušky v jeden termín je zohledněno vzhledem k uchazečům co dojíždějí daleko“…do Hradce jsem se přihlásil právě kvůli možnosti jít jen jeden den…to mi jinak hrábne,protože to mám jinak 10min od domu ;-)

a neznám ještě ani termín… :-(

Tak jsem to musel z paní administrativní skoro vypáčit,ale termín už mám.A vše mám opravdu v jeden den,uf ;-)

Tak to gratuluju. Mě dva termíny nevadí, jsem ze Rtyně v Podkrkonoší a do Hradce to je půlhodinka :-)

tebe čeká zítra speaking viď? pochlubíš se pak nám ostatním jaké to bylo? ;-)

Jestli to přežiju tak ano :-) Začínám mít docela nervy. :?

Tak ústní mám za sebou a docela dobrý. Některé věci by se daly říci lépe,ale celkově myslím,že to šlo :-) I partnera jsem chytla dobrého,takže spokojenost.

No tak já myslím že když z toho máš dobrý pocit že to i dobře dopadlo.Já se toho pořád děsím,na druhou stranu si zas říkám že těch 60% tam člověk prostě nějak dostane…

@Rockmaker – presne, najprv som si hovorila, že to určite chcem urobiť na A, teraz zasa dúfam, že to dám aspoň na 60% :)

haha ;-) měl jsem stejnou ambici,minimálně béčko,po šestém testu nanečisto se klepu o 61% abych prošel ;-) je vidět že kdo projde s áčkem nebo blízko 100% je už opravdu dobrý angličtinář a k advance už ho zas takový výlet nečeká.A to muj případ určitě není ;-)

ani môj :) ale čím viac tých testov robím, tým viac mám pocit, že robím úplne jednoduché hlúpe chyby vo veciach, ktoré mi boli donedávna jasné – Neviem, či som len prepracovaná alebo naozaj sa s približújúcim sa termínom FCE zhoršujem ;)

je to tak,ten strašák co kolem toho je tě nutí přemýšlet…občas si říkám,ta odpověď přece nemůže bejt tak jednoduchá,zvolím to druhé a bum ono je to dobře…a u zkoušky bude maso určitě ten čas…vím že člověk má být flexibilní,ale nejsme všichni stejní,mohli na každé zkoušce přidat aspon 15 minut ;-) já třeba reading stihnu za 45 minut,ale na use of english bych potřeboval dvě hodiny ;-)

Rockmaker, mám s časem podobný problém. Reading mám doma většinou hotový do 45 minut,ale 45 minut na use of english je dost málo. :? Také jsem měla ještě v lednu ambice na A,ale teď asi budu vděčná když projdu. Hlavně se obávám nervů, ty v mém případě můžou pokazit úplně všechno. Zoey taky se mi zdá,že dělám pořád stejně hloupé chyby a s množstvím testů se spíše zhoršuji,ale je to proto že přemýšlím nad věcma které jsou jasné a já v nich hledám složitosti. :-( Uvidíme v sobotu, všem přeji ať se zadaří a v červenci ať můžeme slavit. :-D

v sobotu se tam určo uvidíme ;-) jen se asi nepoznáme ;-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.