Help for English

Missionaries - Mormoni

Tak já se přemůžu a chytnu všecky 4 – NAJEDNOU :-D

No vida podas palec (prst) a chytne celou ruku. :-) Tak hlavne aby to neplatilo stejne i s Mormony. :-) Ja te drzim palce aby jsi si to uzil hlavne po anglictinarske strance a to ostatni aby na tobe nezanechalo zadne nasledky ;-).

Hm, vida! Tak hned knihu Mormonů. To za mých mladých let nebývalo, to byli ještě takoví spíš vystrašení kluci, co dávali ruce před sebe, aby je Češi „nezavalili“ :-D. Dnes jsou zřejmě mnohem lépe organizovaní a zkušení a zřejmě jdou „tvrději“ na věc.
Tak bacha, aby příště nechtěli vědět, kolik stran jsi už přečetl a co si o tom myslíš apod. Tenhle nátlak by mi určitě taky nevyhovoval.

Nojo, ale nejhorší je, že si člověk může říkat … „mně se to stát nemůže, mně se to stát nemůže“ a pak se v tom ocitne až po uši… ani si to možná neuvědomí.

Zatím mi to přijde fajn, uvidíme, jak se to dál vyvine, no… :-)

ajeje, tak to ses uz ztracenej… :-)

Dík teda :? :-D :-D

Já myslím, že se Seqwence ubrání. A pokud ne, tak je to holt jeho osud. Zase na druhou stranu, pokud člověk nepáchá zlo druhým, je mi vcelku jedno, co dělá. A pokud bude jako jsme byli my, ještě by se mu skoro mohlo podařit jim to rozmluvit.
I když, na druhou stranu, oni se v této víře přímo narodí a je to v nich tak hluboko zakořeněné, že bez této své víry by se ocitli jak nazí na poušti a nevěděli by, co si se svým životem počít. Pro ně je to příliš velký smysl života, než aby chtěli zkusit žít bez něj, takže nedoporučuji s nimi o tom moc debatovat, pokud si člověk vyloženě není jist sám sebou. Není těžší diskuze než té, ve které se přete s někým, kdo vypovídá z hloubi celého svého srdce – takový jedinec má pak velký potenciál přesvědčit lidi o své pravdě. :?

uvidíme, zítra tam jdu zase, je nějaká akce, tak bude sranda třeba :-)

Im going to commit suicide! :-D Po vzoru mormona jménem sequence se i já zítra vypravím do tajuplné sekty Mormonů, Církve Ježíše Krista svatých posledních dnů :-D v Ostravě :-D . Takže jsem plný očekávání, report přinesu potom :-D

Držím palce Honzo :)

Hehhehe, napadl mě nápad na příští apríl… akorát že už by mi asi nikdo nenaletěl – tento web koupila církev xxx, ve znaku bude místo záchranného kruhu „záchranný“ kříž…

:-D Na to si nikdo nevzpomene :-)

Takže za posledních 7 dní jsem je navštívil 5× … oops :-D :? :-)

JJ. zítra hurá za Mormonama :-D jsem napjatý :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.