Help for English

HFE soutěže

Chtěl bych tě Marku poprosit, zda by bylo možné v některé z budoucích soutěží si zahrát o pěkný seriál Alias. A ještě by mě zajímalo, co nás bude čekat v brzké době, teda pokud to ještě nedržíš pod pokličkou. :)

Teď jsem to sem hezky vypsal… ale pak jsem to hned smazal. Přeci jen bude lepší to držet „pod pokličkou“, jak říkáš.
ALIAS neznám. Uvidíme.

To Marek: Alias me pripomina serial Mission Impossible, ktery u nas bezel asi pred 15-ti lety, pod nazvem Nulova sance.

Alias je dobrá seriál od JJ Abramse… (Fringe, Lost…)

To Marek: Aaa, ted me doslo, ze jste tenkrat jeste chodil do skoly a serial bezel pokud si to pamatuji v nocnich hodinach, takze vam to asi nic nerekne :-) .

Lioness: Jo, to mi bylo sedmnáct. To jsem po nocích dělal jiné věci. :-D

Jako třeba učil angličtinu? :-D

Učit se dá i ve dvou :-D

Na Mission Impossible si náhodou pamatuju, a to jsem o rok starší než Marek :-).

Mně by se zase líbila soutěž o seriál Tudorovci v originále. Navíc by se to dalo propojit i se znalostní soutěží britské historie, kupříkladu:-)

Já bych řekl,že tím „neco jiného“ určitě myslel spánek :-D :-D :-D

No asi takhle… bylo mi sedmnáct a dělal jsem střední 100 km od místa bydliště a bydlel jsem „na privátě“ a „bez dohledu“. :-)

Tudorovci – dobrý nápad…

Tudorovce jsme si s manzelem nechali v ceske televizi zamerne ujit, abychom si je vychutnali v anglictine. Tak to je jeste s nakupem pockame :-D . A je to vyborny namet od Danliofer, propojit to se znalostni soutezi britske historie. Mam v ni desne mezery, potrebuji je doplnit. :-D

Když jsou otázky v aj a i odpovědi se očekávají v aj, zajímalo by mě, zda se bude hodnotit i správnost gramatická. Například když použiju špatný tvar (on/for/in/with…) ale gro odpovědi bude správné, zda je to správná odpověď. Ze školy si pamatuji, že se chtělo odpovídat celou větou. Tady to tak být nemusí, že ne? :-) Děkuji za odpověď.

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.