Chtěl bych tě Marku poprosit, zda by bylo možné v některé z budoucích soutěží si zahrát o pěkný seriál Alias. A ještě by mě zajímalo, co nás bude čekat v brzké době, teda pokud to ještě nedržíš pod pokličkou.
Chtěl bych tě Marku poprosit, zda by bylo možné v některé z budoucích soutěží si zahrát o pěkný seriál Alias. A ještě by mě zajímalo, co nás bude čekat v brzké době, teda pokud to ještě nedržíš pod pokličkou.
Teď jsem to sem hezky vypsal… ale pak jsem to hned smazal. Přeci jen bude
lepší to držet „pod pokličkou“, jak říkáš.
ALIAS neznám. Uvidíme.
To Marek: Alias me pripomina serial Mission Impossible, ktery u nas bezel asi pred 15-ti lety, pod nazvem Nulova sance.
Alias je dobrá seriál od JJ Abramse… (Fringe, Lost…)
To Marek: Aaa, ted me doslo, ze jste tenkrat jeste chodil do skoly a serial bezel pokud si to pamatuji v nocnich hodinach, takze vam to asi nic nerekne .
Lioness: Jo, to mi bylo sedmnáct. To jsem po nocích dělal jiné věci.
Jako třeba učil angličtinu?
Učit se dá i ve dvou
Na Mission Impossible si náhodou pamatuju, a to jsem o rok starší než Marek .
Mně by se zase líbila soutěž o seriál Tudorovci v originále. Navíc by se to dalo propojit i se znalostní soutěží britské historie, kupříkladu:-)
Já bych řekl,že tím „neco jiného“ určitě myslel spánek
No asi takhle… bylo mi sedmnáct a dělal jsem střední 100 km od místa bydliště a bydlel jsem „na privátě“ a „bez dohledu“.
Tudorovci – dobrý nápad…
Tudorovce jsme si s manzelem nechali v ceske televizi zamerne ujit, abychom si je vychutnali v anglictine. Tak to je jeste s nakupem pockame . A je to vyborny namet od Danliofer, propojit to se znalostni soutezi britske historie. Mam v ni desne mezery, potrebuji je doplnit.
Když jsou otázky v aj a i odpovědi se očekávají v aj, zajímalo by mě, zda se bude hodnotit i správnost gramatická. Například když použiju špatný tvar (on/for/in/with…) ale gro odpovědi bude správné, zda je to správná odpověď. Ze školy si pamatuji, že se chtělo odpovídat celou větou. Tady to tak být nemusí, že ne? Děkuji za odpověď.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.