Ok, banka to už přijala (včera večer) tak snad… Díky
Ok, banka to už přijala (včera večer) tak snad… Díky
Tak je to zařízené, je to v Pizzerii/Vinárně „u Dušičků“ na Perštýnském náměstí, dole mají místnost pro 25 lidí, kam se vejdeme.
Měli jsme tam před rokem sraz z vejšky, bylo to fajn, pizza výborná, co točej si nepamatuju.
Tak mame rezervovany pokoj v hotelu dve ulice od toho namesti. Tak doufam, ze uz nebudou zadne zmeny .
U Dušičků Tak jooo!
budvar 12°
http://www.czechpubs.cz/…dusicku.html
to seqwence: sklipek je nekuracky
N, tak mě je to jedno, že jo, nejsem nějakej Mirek Dušín Ale řekl bych, že
je to plus
No ptal ses.
No dobře no Dík
Fňuk…
Aj ja sledujem toto obrovské nadšenie ohľadom stretnutia priaznivcov HFE…
Všetko nasvedčuje tomu, že sa ide stretnúť riadne veselá kopa ľudí, na
čele s Lioness…skvelá fantázia…:-)
Uvažovala som i ja o tom, že sa prídem naživo dotknúť Mareka Víta,
Romana Svozílka ako aj ostatných prívržencov týchto stránok…:-) ale
v tom čase budem na detskom tábore, no určite si na Vás všetkých
spomeniem…:-)
NZ
Hele odkud ty znas Mirka Dusina, to snad je cteni tvych rodicu, ne?
No, to zas ne.. já to četl.. a mimochodem, je to fráze
Já to taky četl, kdysi
Myslis to: „nejsem nějakej Mirek Dušín“ , ze je fraze?
No me se v souvislosti s Mirkem Dusinem vybavi veta: „Ha co tamten s tou kladou.“ Dokonce to jednou realizaovali kamaradi pred skolou, jeden delal Mirka Dusina a druhej kladu.
Jj s tím Mirkem Dušínem jsem to také slyšel jako frázi.
Koukám, že tam točí i Portera 19ku. Pamatuji si, když ho točili tady u nás v ústí, tak jsme se tam chodili jako náctiletí opíjet. Stačila dvě piva a bylo vymalováno. Ale po čase nám to pivo připadalo tak hnusné, že jsme si sebou ještě po kapsách museli nosit rohlíky a každého loka zajíst.
Ale Budvar 12 je taky slušný nalejvák, asi nejsilnější 12ka co se v Ústí točí.
Jsem rád, že tam nemají desítku hlavně, protože to bych byl asi častěji na záchodě, než s vámi.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.