Help for English

Sraz Help for English

Ok, banka to už přijala (včera večer) tak snad… :-) Díky :)

Tak je to zařízené, je to v Pizzerii/Vinárně „u Dušičků“ na Perštýnském náměstí, dole mají místnost pro 25 lidí, kam se vejdeme.

Měli jsme tam před rokem sraz z vejšky, bylo to fajn, pizza výborná, co točej si nepamatuju.

Tak mame rezervovany pokoj v hotelu dve ulice od toho namesti. Tak doufam, ze uz nebudou zadne zmeny :-D .

U Dušičků :-)Tak jooo!

to seqwence: sklipek je nekuracky

:-)
N, tak mě je to jedno, že jo, nejsem nějakej Mirek Dušín :-D Ale řekl bych, že je to plus :-)

No ptal ses. :-D

No dobře no :-D Dík :-)

Fňuk…
Aj ja sledujem toto obrovské nadšenie ohľadom stretnutia priaznivcov HFE… Všetko nasvedčuje tomu, že sa ide stretnúť riadne veselá kopa ľudí, na čele s Lioness…skvelá fantázia…:-)
Uvažovala som i ja o tom, že sa prídem naživo dotknúť Mareka Víta,
Romana Svozílka ako aj ostatných prívržencov týchto stránok…:-) ale v tom čase budem na detskom tábore, no určite si na Vás všetkých spomeniem…:-)

:-D NZ :-D
Hele odkud ty znas Mirka Dusina, to snad je cteni tvych rodicu, ne? :-D

No, to zas ne.. já to četl.. a mimochodem, je to fráze :-D

Já to taky četl, kdysi :-D

Myslis to: „nejsem nějakej Mirek Dušín“ , ze je fraze? :-)

No me se v souvislosti s Mirkem Dusinem vybavi veta: „Ha co tamten s tou kladou.“ Dokonce to jednou realizaovali kamaradi pred skolou, jeden delal Mirka Dusina a druhej kladu.

Jj s tím Mirkem Dušínem jsem to také slyšel jako frázi.

Koukám, že tam točí i Portera 19ku. Pamatuji si, když ho točili tady u nás v ústí, tak jsme se tam chodili jako náctiletí opíjet. Stačila dvě piva a bylo vymalováno. Ale po čase nám to pivo připadalo tak hnusné, že jsme si sebou ještě po kapsách museli nosit rohlíky a každého loka zajíst. :-D

Ale Budvar 12 je taky slušný nalejvák, asi nejsilnější 12ka co se v Ústí točí. :-)

Jsem rád, že tam nemají desítku hlavně, protože to bych byl asi častěji na záchodě, než s vámi. :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.