Re: Re: Re: Re:
no už se nemůžu dočkat…:)…sem zvědavá,co ste si na nás vymyslel
Komentáře k článku: Soutěž o seriál VERONICA MARS
no už se nemůžu dočkat…:)…sem zvědavá,co ste si na nás vymyslel
S tím překvapením jste mě trochu zaskočil. Ráda bych se opět zúčastnila, ale tento seriál vůbec neznám.
S tím překvapením jste mě trochu zaskočil. Ráda bych se opět zúčastnila, ale tento seriál vůbec neznám.
Re:
To vůbec nevadí, že ten seriál neznáte. pět bude potřeba každý den něco najít a zjistit a opět to půjde vždy najít na internetu. Jen to bude trošičku jiné než v předchozích seriálových soutěžích.
jupii… marsku mam rada
DD, já tento seriál taky neznám, ale doufám, že mi děti poradí:-) jako s OC. Poučily mě a dokonce jsme měli epizodku na videu. U Heroes jsem bohužel propásla 3 otázky, což je opravdu moc. Teď už ale vím, kdo mi je každý den rád pohlídá a já ty moje potvůrky nenápadně postrčím k HFE Ono věnovat se v práci jiným činnostem – IKDYŽ v pauze samozřejmě!! – je přinejmenším nevhodné Jo už jsem se ptala neteře, zda se k Vám zapsala na AJ na univerzitě, bohužel to nestihla a je u kolegyně… Škoda, doufala jsem, že mi řekne jaký jste „naživo“ , jak mluvíte, jestli jste při učení zábavný jako Vaše stránky a tak…
DD, já tento seriál taky neznám, ale doufám, že mi děti poradí:-) jako s OC. Poučily mě a dokonce jsme měli epizodku na videu. U Heroes jsem bohužel propásla 3 otázky, což je opravdu moc. Teď už ale vím, kdo mi je každý den rád pohlídá a já ty moje potvůrky nenápadně postrčím k HFE Ono věnovat se v práci jiným činnostem – IKDYŽ v pauze samozřejmě!! – je přinejmenším nevhodné Jo už jsem se ptala neteře, zda se k Vám zapsala na AJ na univerzitě, bohužel to nestihla a je u kolegyně… Škoda, doufala jsem, že mi řekne jaký jste „naživo“ , jak mluvíte, jestli jste při učení zábavný jako Vaše stránky a tak…
Re:
Na co se chtěla zapsat?
Super
Túto súťaž nesmiem premeškať! už 2 som premeškala ale túto už nesmiem! je to úžasný seriál, aj keď som videla iba 1 diel
Re:
Na co se chtěla zapsat?
Re: Re:
Na AJ. Předpokládala jsem, že budete vyučovat AJ na této škole..
Re: Re:
Na AJ. Předpokládala jsem, že budete vyučovat AJ na této škole..
Re: Re: Re:
Na Univerzitě Pardubice (Filozofická fakulta, Katedra anglistiky a amerikanistiky) budu učit předměty ‚jazyková cvičení‘ a ‚prezentační dovednosti‘. Předmět ‚aj‘ nemáme, protože celý obor je studium AJ.
Re: Re: Re:
Na Univerzitě Pardubice (Filozofická fakulta, Katedra anglistiky a amerikanistiky) budu učit předměty ‚jazyková cvičení‘ a ‚prezentační dovednosti‘. Předmět ‚aj‘ nemáme, protože celý obor je studium AJ.
To bude tím Ona nestuduje anglistiku… No jo neinformovala jsem se o všech katedrách, ale vím, že studuje psychologii… bohužel nevím co přesně. Nechci být zvědavá tetička Jinak Vám od zítřka držím palce do nové práce No a dozufám, že fakulta otevře universitu 3. věku – tio bych ráda stihla
Aha, tek teď už rozumím.
Wow
Marku, to je strašně super nápad. To jsem nečekal.
Ale už teď se bojím, abych na konci neposlal špatný jméno. Ale co, je to jen soutěž.
Také se mi to líbí, už to mám hezky „sesumírované“ a teď jen budu zvědavá, jestli se mi podaří přeložit správně všechny otázky.
ulejvárna
Vypadá to jednodušeji než obvykle, žádné trápení s psaním odpovědí v AJ Ale divila bych se, kdybyste nás něčím nepřekvapil.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.