Já bych zkusil smáznout cache prohlížeče… (ve FF CTRL+SHIFT+DEL , zatrhnout Vyrovnávací paměť)
Komentáře k článku: Soutěž o seriál VERONICA MARS
Já bych zkusil smáznout cache prohlížeče… (ve FF CTRL+SHIFT+DEL , zatrhnout Vyrovnávací paměť)
a je to tu
jéjda a nestila sem včerejší otázku to zas bude tipovačka
a je to tu
jéjda a nestila sem včerejší otázku to zas bude tipovačka
Re: a je to tu
To jsme dva. Já to zas pokazila vlastní blbostí. Ze zvyku, že první otázka zůstává 2dny, tak jsem tu druhou hned prošvihla.
Re:
Tak to vám asi nějak zlobí prohlížeč, protože já otázku aktualizuju každý den v noci kolem půlnoci. Ještě nikdy jsem nenechal starou otázku až do někdy do druhého dne.
Zkuste kliknout na RELOAD stránky, možná to pomůže.
Re: Re:
Díky za vysvětlení. Už se mi to stávalo u jiných soutěží, takhle mi zbytečně utíkají otázky. Je to k vzteku…
Re: a je to tu
To jsme dva. Já to zas pokazila vlastní blbostí. Ze zvyku, že první otázka zůstává 2dny, tak jsem tu druhou hned prošvihla.
Re: Re: a je to tu
já taky, myslela jsem, že ta otázka tu bude i další den, ale nějak mi to nevyšlo…takže budu tipovat
Re: Re: Re: a je to tu
nejhorší je, že se toho v ten 4. den mohlo vyškrtnout víc a já nevím a nevím Prostě nějak to dopadne
veronica mars
Nepaci sa mi ze otazky sa obmienaju kazdy den a nedaju sa spetne pozriet a ked ja som tuto stranku objavilôa az teraz a chcela by som sa zucastnit sutaze ale neviem predchadzajuce otazky…
veronica mars
Nepaci sa mi ze otazky sa obmienaju kazdy den a nedaju sa spetne pozriet a ked ja som tuto stranku objavilôa az teraz a chcela by som sa zucastnit sutaze ale neviem predchadzajuce otazky…
Re: veronica mars
Podle mě je v tomhle prostě ta soutěž. Ale určitě bude spoustu dalších o spoustu super seriálů. Mě třeba taky mrzelo, že jsem promeškal soutěž o GG, ale doufám, že se o ně ještě nekdy v budoucnu soutěžit bude.
veronica mars
ved to budu dalsie, podla mna je to skvely system…teda ak ma clovek pristup na net kazdy den =)
veronica mars
Ano, už jsme takto soutěžili o O.C., Supernatural, Friends, Gilmore Girls, Heroes, Simpsons, Futurama (zapomněl jsem na něco?) a další soutěže už jsou připravené.
Kdyby se dalo zpětně podívat na soutěžní otázky, bylo by ve slosování strašně moc lidí a tedy i malá či mizivá šance na výhru. Tento způsob vás něco stojí, každý den musíte něco zjistit, najít apod., zato ale můžete vědět, že šance na výhru je tím lepší.
Ano, už jsme takto soutěžili o O.C., Supernatural, Friends, Gilmore Girls, Heroes, Simpsons, Futurama (zapomněl jsem na něco?) a další soutěže už jsou připravené.
Kdyby se dalo zpětně podívat na soutěžní otázky, bylo by ve slosování strašně moc lidí a tedy i malá či mizivá šance na výhru. Tento způsob vás něco stojí, každý den musíte něco zjistit, najít apod., zato ale můžete vědět, že šance na výhru je tím lepší.
Re: Re: veronica mars
Já souhlasím s tím, že systém je skvělý. Přirozeně to filtruje potencionální výherce, „nutí“ k denním návštěvám (což je u mě jen pozitivum). Vzpomínám si, jak jsem při souteži o Heroes vstávala o 20 minut dříve před odjezdem na svatbu, jen ať stihnu sobotní otázku a vyplatilo se. V mém případě tedy rozhodně. Včera jsem si magický balíček vyzvedla na poště a už chystám velkou promítací akci na jeden víkend, kdy si to zkusím dát celé naráz.
Re: Re: veronica mars
Já souhlasím s tím, že systém je skvělý. Přirozeně to filtruje potencionální výherce, „nutí“ k denním návštěvám (což je u mě jen pozitivum). Vzpomínám si, jak jsem při souteži o Heroes vstávala o 20 minut dříve před odjezdem na svatbu, jen ať stihnu sobotní otázku a vyplatilo se. V mém případě tedy rozhodně. Včera jsem si magický balíček vyzvedla na poště a už chystám velkou promítací akci na jeden víkend, kdy si to zkusím dát celé naráz.
Re: Re: Re: veronica mars
Udělej společné foto tebe a DVD (zkus zaostřit na sebe )
Re: Re: Re: Re: veronica mars
Tak já si myslím, že tyhle soutěže jsou super. A doufám, že se na mě buď při Veronice nebo jestli někdy budou ještě Gilmorky, usměje štěstí. Obecně mám rád seriály z produkce WB
Re: Re: Re: Re: veronica mars
To bylo na mě ? !!
Jeden nebo víc
Tak doufám, že v ten den (jeden, co jsem prošvihla, se škrtalo jenom jedno jméno a teď se jich pro změnu proškrtá víc, páč jinak nevím, jak se dostanu na to jedno výsledný.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.