Vím, nevím
Tak já pro změnu nechápu to „Both name of series“ – slovům rozumímm, ale smysl už je horší… beztak je to něco jednoduchého, tak snad to pak napíšu dobře
Komentáře k článku: Velká seriálová soutěž
Vím, nevím
Tak já pro změnu nechápu to „Both name of series“ – slovům rozumímm, ale smysl už je horší… beztak je to něco jednoduchého, tak snad to pak napíšu dobře
Přečtěte si celou větu k both si dejte obě name a máte to Doufám, že to Marek nebude brát jako napovídání, nebo porušení pravidel
Přečtěte si celou větu k both si dejte obě name a máte to Doufám, že to Marek nebude brát jako napovídání, nebo porušení pravidel
Re:
Teda a to celé třikrát.
Re:
Teda a to celé třikrát.
Re: Re:
mi přijde, že both chybí pomlčka,ale raději už nepsat a pana Marka
neprovokovat. Od čeho jsou soukromé zprávy, že?
P.S. Je Georgia jen přezdívka, nebo překladd jména?
mi přijde, že both chybí pomlčka,ale raději už nepsat a pana Marka neprovokovat. Od čeho jsou soukromé zprávy, že?
Re: Re: Re:
…Za both..
mi přijde, že both chybí pomlčka,ale raději už nepsat a pana Marka neprovokovat. Od čeho jsou soukromé zprávy, že?
Obojí, já přezdívky vymýšlet neumím a tak, když jsem se chtěla tady zaregistrovat tak jsem si řekla a proč ne anglicky Jiřina – Georgia? Jinak mi tak nikdo neříká, ale asi to budu muset všechny naučit, Začíná se mi to líbit.
Vím, nevím
Re: Vím, nevím
BOTH blahblah AND blahblah = JAK blabla TAK blabla
Obojí, já přezdívky vymýšlet neumím a tak, když jsem se chtěla tady zaregistrovat tak jsem si řekla a proč ne anglicky Jiřina – Georgia? Jinak mi tak nikdo neříká, ale asi to budu muset všechny naučit, Začíná se mi to líbit.
Re: Re: Re: Re:
Tak to já jsem taky Georgia, těší mě
Re: Vím, nevím
BOTH blahblah AND blahblah = JAK blabla TAK blabla
Re: Re: Vím, nevím
a jooo, no jooo, tak to jooo, tak nějak jsem to myslela, ale střídalo se: dává to smysl, nedává to smysl, dává nedává…dík
už mě zase děsíte pánové radši neříkejte,že přijde něco eště težšího
Wow Gilmorky nebo Přátelé… ale IT taky není k zahození… Beztak nevím, štěstí v soutěžích moc nemám Ale proč to nezkusit
Otázky
Ahoj všem, tak zatím se kupodivu chytám a snad mám vše dobře. Dnešní zadání mě nejdřív vylekalo, ale dobrý
To je krása!
Dnes je skvělá otázka. Tak tohle poznám v první milisekundě /nebo jak se ta mrňavá částečka jmenuje/. Díky
Jen tak
No tohle je snad nejsnadnější otázka co jsem kdy za celé ty soutěže viděl (v tomto případě slyšel). Rád bych věděl, zda je někdo, kdo to nezná.
Jen tak
No tohle je snad nejsnadnější otázka co jsem kdy za celé ty soutěže viděl (v tomto případě slyšel). Rád bych věděl, zda je někdo, kdo to nezná.
Re: Jen tak
Nebojte, budou i těžší. Lehčí už asi ne.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.