Help for English

Sraz Help for English

Ty mě tady líčíš, jako nějakého ‚exota‘ :-)
Ti, co tam nebyli, si budou myslet, že jsem úplný blázen…

Ale je pravda, že pokud v hodinách nemám kolem sebe dost místa, jsem značně nervózní :-)

Jo a že jsem ukecaný, to jde fakt vidět na těch článcích :oops:
Tam však čtenáři mohou ty nedůležité odstavce přeskočit.

Já jsem to myslel naopak velmi pochvalně… :-)

Aha, no tak to děkuji, ale já jsem vážně někdy strašně ukecaný, až to není zdrávo. :-)

Ale nemocně na tom srazu nevypadal :-D OPRAVDU!!!

Tak se taky přidávám (asi jako jedna z posledních :oops: ) s pochvalou srazu. Pevně věřím, že nebyl poslední!:D
Mně bude psaní úkolu asi nějakou dobu trvat, psaní článků nějak není v kompetenci mých dovedností:( Mám ale zato pár fotek, bohužel ne moc dobrých, neb bez blesku sou tmavý a s bleskem mají všichni vinou osvětlení červené oči a bílé, žlutobílé nebo červené obličeje, ale něco málo by se dalo vybrat:D
Sem moc ráda, že sem všechny poznala!

Tak jsem se dnes vrátila z nemocnice a hned se vrhla na příspěvky, v sobotu jsem na Vás všechny hodně myslela. příspěvků tu přibylo 25 a já jen tiše záviděla. Přiznejte se, vzpomněli jste si i na mne? A teď chci honem, honem povídání, postřehy , drby všecko. Vyrozuměla jsem z příspěvků, že máte za úkol nějak okomentovat Vaše (naše) setkání a tak to chci honem všwechno vědět. V hloubi duše opravdu závidím, že jsem se nemohla zúčastnit, mimochodem jsem starší generace milující pivo, u nás na Severní Moravě preferujeme Radegast (nejlepší pivo v Češchách a na Moravě) a já jsem pivařka, hrdě o sobě prohlašující. Takže asi bych zapadla :-D tAKŽE POVÍDEJTE, FOTKY SEM, AT SE POTĚŠÍM.

Takze stejne pijete Plzen :-D . Ale meli Budvar ten my mame nejradsi. :-)

No, někdy vlítnu v N. Jičíně i na Gambrinus. Podávají ho přímo na autobusovém nádraží a před odjezdem bodne.

Vy se nezdáte… :-)
V Novém Jičíně na nádraží? :-)

Nový jičín vyslovit umíš a Brno ti dělá problémy? Tss :-D :-D

Je to ještě asi brzy, ale napadlo mě, že by mohl být příští rok sraz někde třeba v campu, kde by ten kdo chce a může si pronajmul chatku a spalo by se tam. Potom by tam Marek mohl vzít i tu kytaru. Byl by večer táborák, buřtíky a tak. :)

Napadlo mě to, protože to teď na tom srazu uteklo strašně rychle a já většina lidí (nebo alespoň já) si ani nestačila se všema pokecat. :?

seqwence: Hele, já jsem vyrůstal v Odrách. No a Nový Jičín je okresní město, takže to tam trochu znám :-)
A jak dělá problémy? Já prostě jen Brno moc neznám… :?

Roman: No jak jsem ti diktoval jak ses dival na ty řády, tak jsem říkal „brno“ a ty: „br, a jak že dál? :D“ Jsem z toho měl lochy ještě dneska :-D

Pilda: no ona většina lidí odjela totiž docela brzo :?
Já jsem si myslel, že další sraz bude v Praze 8-)

jj, taky bych dal Phu a někdy dřív než až za rok :-) :-D třeba po prazdninach :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.