Help for English

Sraz Help for English

LionessCZ:
no také tomu moc nevěřím, však jsem to Senadovi říkal hned, že vypadá o dost mladší než na těch fotkách a ikoně. Pěkně s náma vyčůral. :-D

Dobře tedy, tak se podívejte na vlastní oči – http://www.facebook.com/album.php?… :-D

seqwence:
tu fotku zabijáka přeci už známe. :-)

:-D :-D :-D

seqwence:
a ani jsem si nevšiml jak si mluvil na Honzu, říkal si tu kdysi, že by si s ním nemluvil česky ani za milion. :-D

Já chtěl od tebe ukázat toho tvého kapesního miláčka, ale bohužel jsem se k tomu nedostal. :? Snad příště. :)

Hh, mluvili jsme no… :-)
Ehm, mluvíme ted o cem? :-D Ipod? :-D

seqwence:
fakt jo, hustý! :-D Jsi u mě machr teda. :)

Jo, samozřejmě, že o Ipodu. :)

seqwence: Chválihodné že nepiješ moc pívo…to já přijel a ze slušnosti jsem si dal Tonic, protože téhož dne jsem dorazil domů za svítání a jaksi ve stavu..no…ale po jednom tonicu jsem zase chytnul slinu a pak už to pívo jelo:)

LionessCZ, Pilda: Souhlasím s vámi, tahle fotka dělá seqwence mnohem staršího, já taky kulil oči

All: Mimochodem, jestli jste si všimli, tak jsem asi na půl hodiny zmizel…to jsem si šel domů pro peníze abych měl čím zaplatil, já je zapomněl doma!!!:D

Pilda: jakože jsme mluvili česky mám na mysli :-D :-D
Marek: Já nejen vypadám, ale i jsem! 17 není málo :-D Jinak takovej cheating, jo? Já si zaskočit domu nemohl :-D

teda ja ty clanky co napisete snad ani nechci cist :-)
BTW jak psala Isenstar, ze mame divny ksichty na tech fotkach mozna ze to nebyl problem s fotakem, ale alkoholem :-D

no tak Seqwence: fotku brachy uz zname :-D

Ale no tak, to si pište v soukromých zprávách , Napiště i něco pro mne , kdo,? co? jak: A co Marek? Jaký je? :-D Povídejte, přehánějte. :-D

Lioness: Co pořád máte s bráchou? Já nemám bráchu jen bratrance a ten je o 20cm vyšší :-D Bráchu nemám, jen segru (bohužel :-D )

to Seqwence : Nic si z toho jejich špičkování nedělejte, to je stejně jen závist, že už nevypadají tak dobře a krásně mladě jako Vy. :-D
A kromě toho, ségra je po pár letech k nezaplacení, to poznáte, tak si ji hýčkejte, vím to podle svých dětí.

georgia:
musíte si asi počkat na ten článek. On to totiž každý sepsal a nechce se to asi někomu psát znovu. Jak z lenosti, tak hlavně aby ten článek co z toho Marek vydá neztratil své kouzlo. ;)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.