Help for English

REDESIGN?

Lioness: Ale ne, já jsem rád, že to nscnsc nakousl. Určitě mě takové názory zajímají. Pokud kdokoliv má podobný problém či podobnou připomínku, kniha přání a stížností je tu proto. Pokud nikdo jiný podobný problém nemá, jsem rád, že to vím.

Mimochodem, přidal jsem novou anketu. Ale tak jako tak, anketa se dá našvindlovat… ale snad alespoň trochu o něčem bude vypovídat. Hlavně porsím nešvindlujte a hlasujte jen jednou.

Před chvílí jsem chtěl právě běžící anketu navrhnout, ale říkal jsem si, že by to byl možná troufalý návrh. No a je tu :)

Alespoň je trochu změna. :-)

to Marek: Omlouvám se. :-)

BTW Jak mám podvádět? :-D Já myslela, že podruhé už mě to hlasovat nenechá.

Nenechá, ale to ti přece nijak nebrání hlasovat na jiném počítači, popřípadě si změnit IP adresu.

Kdo se v počítačích vyzná, dokáže udělat hodně věcí. Radit JAK to udělat radši nebudu. :-)

počkáme si na větší vzorek, ale podle prvních pár lidí, co hlasovalo, se zdá, že obecně je design vnímaný dobře. Já taky už hlasoval, a to pro „Docela se mi líbí“. :-)

Marku, co když hlasování dopadne ne zrovna podle našich představ? :) Změníš vzhled?

No, ale jen abys nehlasoval vícekrát, tudíž žádná změna nebude :D

Jak jsem říkal předtím, nebráním se tomu, ale není na to teď čas. Kdyby mě lidi převálcovali názory, že je to fakt hrozný, asi bych to posunul na žebříčku výš, ale zatím se to nejeví ani podle diskuse, ani podle ankety.

Myslel jsem to samozřejmě jen ze srandy. Kdyby to bylo na mě, vzhled bych tolik neřešil. Důležitý je obsah a funkčnost webu a to je splněno.

Jo ták, že bych oběhla sousedy nebo počítače doma. :-) Je vidět, že jsem stále naivní a tyhle řešení beru pod lidskou důstojnost. ;-)

Já třeba jako zásadní vadu vidím, že ve smajlíkách není Wink, ale že bych se kvůli tomu musela zbláznit. Neni, holt neni stejně mě to víc slovíček do hlavy nenarve ;-) .

je jednodušší způsob, jak to udělat, než obíhat sousedy. :-D Pak se jen sedí a kliká. Klik. Klik. Klik.........

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.