omlouvam se za pauzu, ale mam momentalne problém s Internetem.
spise s PC. az to vyresim, ozvu se znovu.
IM, tuto smes (slehacka + zakys. smetana) neznam. zajimavé.
SEE YOU SOON
omlouvam se za pauzu, ale mam momentalne problém s Internetem.
spise s PC. az to vyresim, ozvu se znovu.
IM, tuto smes (slehacka + zakys. smetana) neznam. zajimavé.
SEE YOU SOON
to lionne: OK. Já nějaký cheesecake zatím zkusím (teď mám orig. recept na lemon cheesecake) a sdělím výsledek. Kdo má ještě nějaké zkušenosti s touto dobrotou (nebo jinou) připojte se .
Na adrese: http://www.nanasunpetitmorceau.blogspot.com/ můžete najít taky jeden zajímavý recept na cheesecake (a zároveň procvičit anglinu )…
Ahojky Leiah, recept fakt zajímavý, anglina procvičena, adresa je taky bezva. Díky.
Dovoluji si přidat tip na náhradu sýra Mascarpone. Ušleháme 2 pomazánková másla bez příchutě a 2 smetany ke šlehání 32%. Osladíme podle chuti. Já dávám 2 polévkové lžíce cukru moučky. Tuto směs používám na přípravu Tiramisu.
to Nezbedovic: tak to je bomba. Určitě vyzkouším. Díky za všechny bezva nápady. Zatím jsem cheesecake nezkoušela, ale chystám se o víkendu. Napíšu výsledek. Má ještě někdo další dobrý „vychytávky“? Napiště.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.