Teď mě něco napadlo.
Teď mě něco napadlo.
Mandy28: zkus ' use the plank with the barrel to make the seesaw¨
miriama: že by zmizely předměty, to se mi nezdá. Můžete vyzkoušet někde nechat nějaký předmět a pak se pro něj vrátit a pak minapsat, co to bylo za předmět a kde jste ho nechala?Samy by předměty mizet neměly. Nemohlo se spíše stát, že se něco stalo s poznámkami v mapě? Vím, že se kdysi párkrát stalo (u jiné hry) že se člověku rozhodily poznámky v mapě. Sice už jsem to snad opravil tehdy, ale člověk nikdy neví.
jenda176: páčidlo na kanon nehledej, musíš na něj pustit raketu z té místnosti, jak je na té zastávce ten počítač
Super, už ji mám. Díky.
Mandy28: Tohle píše, když hrdina ještě o houpačce nic neví (ještě jste si nezahrál tu hru na záchodě).
potter – kterou zastávku máš na mysli. Ty myslíš ty zastávky kudy jezdí ten tube car? Mám obnovenou kartu,ale nemohu nasednout do tube car.Není tu.
jenda176: stáhněte si nové soubory, které jsem tu před časem zveřejňoval. V těch je to opravené. Ta kára totiž zmizela, když člověk nastoupil a vystoupil pomocí GO BACK.
soubor je tu:
http://www.helpforenglish.cz/…eforecom.dat
jako, že to vozidlo není na dráze? , tak to se mi nikdy nestalo, to ti neporadím
Pane Vít – dává mi to možnost kopírovat nebo přejít na adresu.Tam se mi pak objeví znaky. Co s tím a kam?
[a href=http://www.helpforenglish.cz/download/beforecom.dat]zde[/a]
na odkaz výše klikněte pravým a zvolte „uložit cíl jako“
Teď to šlo . Má si to uložit do: Vitware-SeabaseDelta-Data…?
Jsem ve food farm a nemohu se dostat ke stolu. Klouže to a jsou tam řasy. Jak se tam dostat? Co si to pan Vít (a hlavně Peter Torrance) na nás vymyslel
přesně nevím, já jsem tenkrát nic nedělal, ale řekl, bych že jsem měl ty…ploutve a ten skafandr na sobě,ale důležitý budou asi hlavně nohy, řekl bych
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.