Help for English

Seabase Delta

Teď mě něco napadlo.

Mandy28: zkus ' use the plank with the barrel to make the seesaw¨

miriama: že by zmizely předměty, to se mi nezdá. Můžete vyzkoušet někde nechat nějaký předmět a pak se pro něj vrátit a pak minapsat, co to bylo za předmět a kde jste ho nechala?Samy by předměty mizet neměly. Nemohlo se spíše stát, že se něco stalo s poznámkami v mapě? Vím, že se kdysi párkrát stalo (u jiné hry) že se člověku rozhodily poznámky v mapě. Sice už jsem to snad opravil tehdy, ale člověk nikdy neví.

jenda176: páčidlo na kanon nehledej, musíš na něj pustit raketu z té místnosti, jak je na té zastávce ten počítač

Super, už ji mám. Díky.

Mandy28: Tohle píše, když hrdina ještě o houpačce nic neví (ještě jste si nezahrál tu hru na záchodě).

potter – kterou zastávku máš na mysli. Ty myslíš ty zastávky kudy jezdí ten tube car? Mám obnovenou kartu,ale nemohu nasednout do tube car.Není tu.

jenda176: stáhněte si nové soubory, které jsem tu před časem zveřejňoval. V těch je to opravené. Ta kára totiž zmizela, když člověk nastoupil a vystoupil pomocí GO BACK.

soubor je tu:
http://www.helpforenglish.cz/…eforecom.dat

jako, že to vozidlo není na dráze? :-) , tak to se mi nikdy nestalo, to ti neporadím

Pane Vít – dává mi to možnost kopírovat nebo přejít na adresu.Tam se mi pak objeví znaky. Co s tím a kam? :oops: :oops:

[a href=http://w­ww.helpforenglish­.cz/download/be­forecom.dat]zde[/a]

na odkaz výše klikněte pravým a zvolte „uložit cíl jako“

Teď to šlo :-D . Má si to uložit do: Vitware-SeabaseDelta-Data…?

Jsem ve food farm a nemohu se dostat ke stolu. Klouže to a jsou tam řasy. Jak se tam dostat? Co si to pan Vít (a hlavně Peter Torrance) na nás vymyslel :-D

přesně nevím, já jsem tenkrát nic nedělal, ale řekl, bych že jsem měl ty…ploutve a ten skafandr na sobě,ale důležitý budou asi hlavně nohy, řekl bych

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.