nestihla jsem třetí otázku ne nevyměnil by jí někdo za jakoukoliv jinou? Díky moc (nevim128@seznam.cz)
Komentáře k článku: FRIENDS: Soutěž o seriál Přátelé na DVD
nestihla jsem třetí otázku ne nevyměnil by jí někdo za jakoukoliv jinou? Díky moc (nevim128@seznam.cz)
Dnešní otázka je těžká budu si muset počkat na zítřek a podívat se v tv. Na netu jsem to nenašla
nemam otázku číslo 3 vyměnim za jinou..dík moc.. kokow@seznam.cz
Lehké otázky
Chceme těžší otázky, ať si to zasloužíme :P
Lehké otázky
Chceme těžší otázky, ať si to zasloužíme :P
Re: Lehké otázky
Fakt?
3.otázka
Čau potřebovala bych 3. otázku, můžu ji vyměnit za kteroukoliv jinou. Děkuji. můj mail je ivca.dar@seznam.cz
Fakt?
Re: Re: Lehké otázky
Neposlouchejte ho!
Prosím,nenašel by se někdo, kdo by mi poskytl znění první otázky? Mohu na oplátku poskytnout kteroukoli jinou z otázek. Můj mail: bakyna007@centrum.cz. Díky moc
Fakt?
Taky jsem pro těžší otázky
Fakt?
Zatím nic co bych nevěděl zpaměti, ale vždycky se raději ještě zeptám strýčka Googla abych něco nepoplet
Navrhuji otázky typu: Jaký je rozdíl v počtu koleček salámu na pizzi v díle který byl vysílán 10 dní po 4. úplňku v čínském roce štíra a počtem rozepnutých knoflíku na Chandlerově košili v díle s pořadovým číslem stejným jako byl věk scénaristy v přestupném roce
Zatím nic co bych nevěděl zpaměti, ale vždycky se raději ještě zeptám strýčka Googla abych něco nepoplet
Navrhuji otázky typu: Jaký je rozdíl v počtu koleček salámu na pizzi v díle který byl vysílán 10 dní po 4. úplňku v čínském roce štíra a počtem rozepnutých knoflíku na Chandlerově košili v díle s pořadovým číslem stejným jako byl věk scénaristy v přestupném roce
Re: Re: Re: Lehké otázky
máš bod:-D thumb up
dobrý den,já jsem také nepochopila 7.otázku …prosím o radu… :
nic moc
Zdravím,
musím teda říct, že mne zatím otázky dost zklamaly, nic co by se týkalo
děje a co by prověřilo, zda je člověk opravdovým fandou Přátel nebo to
jen tak zkouší.
Sedmá otázka se týká komplet celé série, nebo jen výherní sady?
…chtěla jsem napsat všech sérií.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.